Lies

 • #1

  Sinds twee weken geleden heb ik tijdens het voetballen last van mijn lies.
  Ik heb er alleen last van als ik een lange bal speel. Met het kort aanspelen of uit mn handen trappen heb ik er geen last van. Het is echt alleen met een lange bal spelen. Bij de eerste bal doet het wel pijn maar niet heftig.. Hoe vaker ik het doe in een training op wedstrijd word de pijn alleen maar heftiger! Totdat ik gewoon door mijn been heen zak. Als ik optijd gestopt ben heb ik er de dagen daarna geen last van, maar ben ik met de training als door mn been heen gezakt heb ik er zeker nog 3 á 4 dagen last van.

  De pijn treed op net onder mn schaamstreek, en ik voel de pijn ook op aan de zijkant van mn been net boven mn knie!

  Wat kan dit zijn! En is het verstandig om voorlopig even niet meer te voetballen?? wat zijn de conseqenties als ik wel doorga met voetballen??

  Reageer
  #2

  pijn is een signaal dat er iets niet goed is, dit moet je dus niet negeren!
  even naar de dokter, of fysio en niet meer voetballen voordat het over is!

  Reageer
  #3

  Ik had de laatste paar dagen eigenlijk helemaal geen last meer! Tot vanmorgen, ik stond op, en k voelde t helemaal trillen en zakte er doorheen, ook heb k pijn als k de trap op en af loop!! Ik zak nou elke keer door die ene been heen

  Wat kan dit in hemelsnaam zijn?? En is dit een teken dat er iets goed fout zit?? En zal k wachten tot maandag voordat k naar de dokter ga??

  Reageer
Reageer op: Lies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief