Hardlopen

  • #1

    Goedenavond,

    Ik heb een weddenschap staan met iemand om 6,65 kilometer (2rondjes park) in 26 minuten te lopen. Ik mag onderweg 2x stoppen. Ik doe er nu nog ongeveer 36 minuten over. Als ik alles op alles zet zal ik wel wat sneller kunnen. Ik ben een grootte jongen die 98kg weegt is dit een tijd die te halen is voor mij na training? Zo ja wat moet ik veranderen en wat kan ik aan training doen?

     

    vriendelijke groet

    Reageer
    #2

    Dit gaat niet op 1,2,3 lukken. Loopconditie bouw je best op door lang en traag te gaan lopen zodat je met een lage hartslag traint, dit duurt ontzettend lang. Af en toe intervaltraining helpt ook. Zeker niet alleen trainen door zo snel als je kan te lopen want dit is niet goed voor je. Ik heb persoonlijk best veel loopervaring en denk dat ik die tijd maar nipt zou halen. Je zou gemiddeld 15,3km/u moeten lopen, dit doe je niet zomaar.

    Reageer
Reageer op: Hardlopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief