Sporten na zware enkelblessure, zeer instabiele enkel

  • #1

    Hoi iedereen die eventueel leest,

    Eigenlijk wil ik liever niet nadenken over hoe het straks verder gaat en zo positief mogelijk vooruit kijken.....

    Maar toch zou ik graag ervaringen horen van mensen die ook een flinke enkelblessure hebben gehad met blijvende schade en hoe dat is afgelopen.

    Kunnen jullie nog sporten en wat gaat er wel en niet goed? Zelf rij ik paard, loop graag hard en fitness regelmatig, dus ervaringen hoe dit gaat hoor ik graag!

    En zijn er mensen die kunnen vertellen wat het verschil maakt tussen wel of niet een operatie om de enkel stabieler te krijgen?

    Op dit moment ben ik nog lang niet zover, zit nog steeds alleen maar met mn voet omhoog, inmiddels sinds eind augustus vorig jaar. Maar ik blijf met deze vragen zitten.... Alle antwoorden zijn welkom, net als ervaringen over de revalidatie periode. Zowel van ervarings deskundigen als professionele deskundigen!

    En ik snap dat iedere blessure anders is,maar ik wil heel graag een beetje een beeld krijgen wat mij te wachten staat.....

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Sporten na zware enkelblessure, zeer instabiele enkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief