Lichte vlekken op netvlies bij hardlopen

  • #1

    Af en toe krijg ik felle lichte vlekken op mijn netvlies bij het hardlopen. Ik ben 57, beetje overgewicht en ik had ruim een uur van te voren een warme maaltijd genomen. Ik deed een stevige intervaltraining in het donker. Opeens zag ik een lichte vlek alsof ik in een lamp had gekeken. In ongeveer een minuut groeide die vlek tot een grote cirkel waardoor ik bijna niet meer recht vooruit zicht had. Ik ben gestopt met rennen en gaan wandelen. In een paar minuten zakte de vlek in intensiteit en verdween toen helemaal. Toen ik stopte met rennen was ik een beetje buiten adem, maar dat trok heel snel weer bij. Ongeveer een jaar geleden is me dit ook overkomen. Het is nu een half uur geleden en ik voel me nu weer helemaal goed.
    Mijn bloeddruk is wat aan de lage kant zodat ik bij snel opstaan wat licht in mijn hoofd ben. De huisarts noemt mijn bloeddruk 'laag, maar niet te laag'.

    Reageer
Reageer op: Lichte vlekken op netvlies bij hardlopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief