Wedstrijdspanning

  • #1

    Hallo,
    Mijn naam is Melvin ik ben 19 jaar oud.
    Sinds een half jaaf ben ik voor een voetbal wedstrijd heel erg misselijk. Het begint al wanneer ik uit bed stap. Wanneer ik me dan klaar maak me spullen pak en wat eet zwakt het wel iets af maar wanneer ik onderweg ben naar de club begin ik te kokhalzen en voel ik me echt kut. Uiteindelijk wanneer de wedstrijd begonnen is gaat het wel weer. Na de rust moet ik meestal ook overgeven. Ik denk zelf dat het spanning is voor de wedstrijd maar ik heb geen idee hoe ik hier aan kom en hoe ik hier mee moet omgaan. Ik voetbal al 12 jaar en heb hier nooit eerder last van gehad. ik merk door die misselijkheid dat mijn sport prestatie er op achteruit gaat en mijn plezier in het voetbal weggaat. Ik ben al wezen bloed prikken maar hier is niks uit gekomen.

    Heeft iemand hier ook last van? Of heeft iemand tips om hier weer van aftekomen? Zijn er misschien medicijnen tegen de misselijkheid?
    Ik hoor het graag van jullie.

    Melvin

    Reageer
    #2

    Het zullen inderdaad spanningen zijn. Misschien is het goed om daar toch eens met een psycholoog over te praten.
    Er zijn medicijnen tegen misselijkheid. Bespreek het met je huisarts. Die kan ze voorschrijven

    Reageer
Reageer op: Wedstrijdspanning


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief