Misselijk na een 50m lange sprint

  • #1

    Vanochtend had ik een voetbalwedstrijd en ik sprintte met de bal aan mijn voeten een paar tegenstanders voorbij, zeker het halve veld over. Alleen ongeveer 20 seconden na die sprint begon ik me heel misselijk te voelen en na een minuut moest ik zelfs overgeven (niet veel, maar alsnog niet fijn). Weet iemand hoe dit kan en hoe ik het kan voorkomen?
    Misschien heeft het te maken met mijn inspanning tijdens het rennen want ik ben 15 jaar maar sprint zeker de meeste volwassen mannen er uit. Ook heb ik gewoon gegeten deze ochtend (brinta haha).

    Ik hoop dat iemand antwoord kan geven.

    Reageer
    #2

    Bij hoge fysieke inspanning, kan dat wel eens gebeuren... Misschien te weinig tijd tussen eten en sporten of net voor het sporten nog iets kouds gedronken

    Reageer
    #3

    Dat heeft vaak te maken met dat je lichaam dit soort inspanning niet gewend is. Dit zou niet meer moeten gebeuren na het inspannend sporten als je het vaker doet. Dus ik zou zeggen dat je vaker sprintjes trekt.

     

    Reageer
Reageer op: Misselijk na een 50m lange sprint


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief