Proteïneshakes

  • #1

    Best forum

    Zijn proteïneshakes goed of niet voor de fitness ?
    Wanneer neem je ze best in ?
    En Wa is exact de functie ervan want kn lees 100 verschillende dingen over de functie

    Mvg
    FIT

    Reageer
    #2

    Als je gezond en gevarieerd eet, en daarbij op voldoende inname van eiwitten let, heb je ze niet nodig en hebben ze geen toegevoegde waarde. Over het gebruik van shakes zij  de meningen sterk verdeeld. Ook over het effect ervan. Er is is geen wetenschappelijk onderzoek dat erop wijst dat ze een toegevoegde waarde hebben. Meer spiermassa krijg je er in ieder geval niet van. Dat kan alleen maar met training. Eiwitten/proteïnen zijn wel belangrijk voor spierherstel, maar dat krijg je voldoen binnen met goede voeding.

    Reageer
    #3

    Zorgen voor voldoende eiwit is wel belangrijk maar niet in plaats van gezonde voeding. In die shakes zitten vaak kunstmatige zoetstoffen, die niet zo gezond voor je zijn. Het zal er ook aan liggen hoe lang en intensief je traint of je wat extra's nodig hebt. Zelf neem ik 's ochtends een schepje eiwitpoeder zonder kunstmatige toevoegingen omdat ik me anders slapjes voel.

    Reageer
Reageer op: Proteïneshakes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief