Lage rugpijn

 • #1

  Een half jaar terug ben ik getroffen door een vreemd soort rugpijn. Bij het optillen van een bloembak, kreeg ik recht in de onderrug een hevige steek. Vervolgens kreeg ik door mijn hele lichaam een soort stroom stoot. Dat duurder ongeveer 2 minuten. Ik heb die dag veel last gehad van mijn onderrug. Daarna ben ik een beetje met mijn onderrug blijven sukkelen. En maand geleden maakte ik een verkeerde beweging met sporten en schoot het er weer in. Lege rugpijn, uitstralend naar mijn bovenbeen. Ik heb de meeste last aan de linker kant, vreemd na mijn ervaring een half jaar geleden. Een rugscan en nek scan. Deze toonde dat ik in mijn onderrug veel spierspanning had. Daarbij straalt de pijn ook uit naar mijn linker testikel en dat is pijnlijk. Zit nu bij de chiroprakter, maar het wil niet echt vlotten met herstel. Wie herkent deze klachten?

  Reageer
  #2

  Het was wellicht beter geweest om naar een fysiotherapeut te gaan.
  Het is mogelijk dat door de spierspanning in de rug ook je bekkenbodemspieren zijn overspannen. Dat kan de uitstraling naar de testikel veroorzaken...

  Reageer
  #3

  Ben eerst bij de fysio geweest, maar die herkende de uitstralingen naar de testikel niet. Vreemd

  Reageer
  #4

  Als er een her ia zou zijn, zou die de klachten ook kunnen veroorzaken, maar aangezien dat niet op de scan te zien was, neem ik aan dat dat niet de oorzaak is.
  Je zou eens naar een bekkenbodemtherapeut kunnen gaan.

  Reageer
Reageer op: Lage rugpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief