pijn in bil met uitstraling naar been en voet

  • #1

    Goededag,

    Sinds de zwangerschap van mijn zoontje (hij is nu 2 jaar) heb ik vreselijk veel pijn in mijn linkerbil met uitstraling naar mijn been en voet. Heel soms - het is nu 3 keer gebeurd in een jaar - zit exact dezelfde pijn in de rechterkant.

    Ik ben bij de fysiotherapeut geweest, zonder resultaat. Als ik daar vandaan kwam was de pijn erger. Toen ben ik bij de osteopaat geweest. Soms had ik een week geen pijn, daarna kwam het weer net zo erg terug. Toen doorgestuurd naar de rugpoli. Een MRI laten maken, niets te zien. Naar het ziekenhuis om een MRI te laten maken. Daar kwam uit dat er een cyste zat op mijn eierstokken. Daar een pil voor gekregen en vandaag weer terug naar de gynaecoloog. Cyste was weg dus dat is het probleem ook niet.
    Soms lijkt het hormonaal te zijn. 3 weken veel pijn, dan een week niet. Dan weer 3 weken wel en een week weer niet, heel vreemd!

    Nu na 2 jaar en heel veel medicatie (ik zit nu aan de morfine) weet ik echt niet meer waar ik het zoeken moet. Manueel therapeut, chiropractor? Alles kost ook nog eens handenvol met geld en niets lijkt te helpen.
    De pijn beheerst mijn hele leven, elke dag zoveel pijn en niet weten wat er aan de hand is maakt mij echt helemaal gek!

    Iemand een idee of dezelfde klachten??

    Groetjes Paula

    Reageer
    #2

    Het zou door bekkeninstabiliteit kunnen komen. Ontstaan tijdens de zwangerschap. Waarschijnlijk heb je daar tijdens de zwangerschap ook last van gehad. Ga eens naar een bekkentherapeut.
    Indien je denkt dat het hormonaal zou kunnen zijn, ga dan naar je huisarts en vraag om een bloedonderzoek.

    Reageer
    #3

    Nee, het is geen bekkeninstabiliteit. Dit is naar voren gekomen uit de mri's en röndgenfoto's.

    Ik zat net te kijken naar een ander bericht met een antwoord van jou. Dat ging over piriformis syndroom. Dit lijkt wel heel erg op mijn klachten!

    Reageer
    #4

    Dat is ook een mogelijkheid. De fysiotherapeut had daar dan eigenlijk achter moeten komen.

    Reageer
    #5

    Ik heb dat nu ook al ruim een jaar. Na scan bleek ik een cyste in mijn bil te hebben. Maar volgens arts hadden dat veel mensen zonder dat ze het wisten. Het was ook niet de oorzaak van mijn pijn. Ik heb alles doorlopen, fysio, manuele therapie, dry needling, neuroloog en behandeling bij pijnpoli. Het is een neurologische aandoening, ischias. Sporten, veel bewegen is volgens arts de beste optie omdat de hersenen dan andere signalen af gaan geven. En volgens mij helpt dat ook wel enigszins

    Reageer
    #6

    Hallo ik heb sinds een paar maanden vreselijke pijn in mijn linker bil met uitstraling naar mijn knie been en de bovenkant van mijn voet vooral bij het opstaan uit mijn stoel met traplopen en wandelen ik loop al 30 jaar elke dag een uur in het bos daar ben ik even mee gestopt.De ergste pijn krijg ik als ik in bed ga dan kan ik van de pijn niet in slaap komen en neem ik een half slaaptabletje .Wie kent deze pijnlijke aandoening en weet misschien een tip om er mee om te gaan.Gr An

    Reageer
    #7

    Misschien verstandig om met de klachten naar de huisarts te gaan

    Reageer
Reageer op: pijn in bil met uitstraling naar been en voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief