meniscus

  • #1

    hoi,ik ben een vrouw van 63 jaar, en heb al jaren last van mijn rechterknie,
    en heb al 2 keer een kijkoperatie gehad,een keer was in aug.2013,toen hebben ze het alleen schoongemaakt,tweede keer was op 9 mei 2014,toen vonden ze dat de meniscus gescheurd was, en hebben hem gehecht,nu loop ik al 2 weken met pijn, alsof er duizend messen in steken,as maandag ga ik terug naar de orthop.
    Mijn vraag is dit normaal???????????

    Reageer
    #2

    Het is niet zo vreemd dat je na 2 weken nog pijnklachten hebt. Er is nogal wat gedaan in je knie.

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Ik ben 21 jaar oud

    1 jaar geleden heb ik een meniscus operatie gehad. Het bleek een buckethandlelesie te zijn. Ze hebben mijn meniscus gehecht en alles was goed zeiden ze. Nu is mijn vraag, herstelt de meniscus zich helemaal %100 of is de knie nu zwakker? Daarbij krijg ik ook nog wel eens een klein stekend gevoel als ik tegen een bal trap, is dat wel okey?

     

    met vriendelijke groet,

     

    voetbal21

    Reageer
    #4

    die kan herstellen. Maar dan moet je wel voorzichtig zijn met belasten.

    Reageer
    #5

    hallo,

    3 jaar geleden heb ik een bucket handle meniscus scheur opgelopen. Na het hechten van de meniscus en revalidatie ben ik bang om weer het voetbalveld op te gaan. Bij elke paas die ik neem krijg ik soms een vervelend knikkend gevoel “niet pijnlijk”. Nu is mijn vraag kan ik gewoon weer gaan voetballen of is dat te riskant?

     

    met vriendelijke groet,

    kenny

    Reageer
    #6

    Moeilijk om dat zo te beoordelen. Je zou eigenlijk even naar een fysiotherapeut moeten gaan. Dir kan testen of het risicovol is ja of nee

    Reageer
Reageer op: meniscus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief