zeurende spierpijn bovenarm

 • #1

  Ik heb sinds een maand een soort spierpijn in de bovenarm, niet door sporten. Vooral 's nachts wordt ik er wakker van en heb ik er het meeste last van. Ik dacht eerst dat ik een spier verrekt had,maar na enkele weken,zou het eigenlijk weg moeten gaan, maar de zeurende pijn blijft maar steeds op een plaats in een spier. Wat zou ik hieraan kunnen doen. Huisarts zei, dat het waarschijnlijk een verrekte spier zou zijn, maar ik heb wel vaker een verrekte spier gehad,maar dan had ik na een of 2 weken al voelbaar resultaat, maar dit blijft hetzelfde.

  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Hai, lig je 's-nachts op die arm?

  Reactie
  #3

  Ik heb ook eens zo'n soort pijn gehad. Geen kracht in mijn arm en het gevoel dat er een band bovenaan om mijn arm zat. Bleek dat mjn rug vast zat. Het probleem hoeft dus niet in jouw arm te zitten. Ik zou even naar de fysiotherapeut gaan.

  Reactie
  #4

  Inderdaad, fysio of chiropractor.

  Reactie
  #5

  Nee, dat vermijd ik!!

  Reactie
  #6

  Het is binnenin mijn arm en maar op een plaats. Overdag ben ik bezig en voel ik het wel,maar niet erg alleen maar 's nachts is het een vervelende zeurende pijn, waar ik wakker van wordt.

  Reactie
  #7

  Ben al naar fysio en Chiropracter geweest. Alles was goed!!

  Reactie
  #8

  Ik heb dat ook die vervelende pijn in mijn bovenarm en het is een echte zeurende zenuwpijn en als ik wat laat vallen uit mijn hand krijg ik zo'n zenuwschok en voel aan of dat er een zenuw gesleten is en de dokter denkt dat het door overbelasting is maar ik doe alles zo ik gewend ben en zou niet weten wat er aan te doen en wie kan mij helpen?paracetemol helpt niet.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  heeft u soms een pijn die voelt als stroom?
  ik heb dat wel en het meest als ik stil zit.
  heb het al een half jaar en nu wordt het minder en ik heb het uitgezocht en waarschijnlijk is bij mij een zenuw in mijn arm beschadigd.Ben wel bij de dokter geweest maar hij weet het ook niet.Af en toe wordt de plek ook vuurrood en warm maar sinds verledenweek wordt alles rustiger en mag ik het overgeven.Slikken v pillen heeft geen zin behalve als u v d pijn niet kan slapen en daar heb ik wel wat v gekregen

  Reactie
  #10

  Ja

  Reactie
  #11

  Ik heb precies hetzelfde wat jij beschrijft. Dokter zegt eerst slijmbeursontsteking. Paar keer terug geweest toen was het.. waarschijnlijk kleine spierscheurtjes of overbelasting. Pijn heb ik al een jaar. het is een vervelende zeurderige pijn die soms  minder wordt en dan weer meer.

  Reactie
  #12

  Ook ik heb pijn in beide bovenarmen. Het zit aan de 'buiteenkant' Ik heb het vooral als ik een tijdje niets gedaan heb en 's ochtends na het slapen. Wanneer ik een poosje aan het werk ben en de armen weer veel bewogen heb ebt de pijn weg.

  Reactie
  #13

  Sinds ongeveer een half jaar heb ik vooral 's nachts last van pijn in mijn rechter bovenarm. Ik kan er overdag alles mee doen, maar 's nachts word ik er wakker van en moet ik een houding zoeken voor mijn arm waardoor de pijn verdwijnt. De huisarts weet niet precies wat de oorzaak is, maar hij denkt dat het ook weer vanzelf zal overgaan.

  Reactie
  #14

  Ik heb het ook in mijn linker bovenarm.
  Ik denk aan dat ik er een keer 's nachts op gelegen heb.
  Kan ook RSI zijn.

  In ieder geval houd ik het nu warm en geef de arm zo veel mogelijk rust.

  Groetjes en sterkte !

  Bart

  Reactie
  #15

  Ik heb al maanden last van mijn rechter bovenarm. Overdag heb ik er zogoed als geen last van kan er mee tillen zelfs boven mijn schouders uit. Alleen  s'nachts heb ik er last van als ik naar bed ga, kan ik al niet op mijn schouder liggen dan begint het al te zeuren van de pijn. De pijn zit zowel aan de voor als aan de achterkant van mijn schouder. 't is zelf zo dat als ik rechtop in mijn bed ga zitten dat de pijn dan weer langzaam weg ebt. Ben al naar de therapie en dokter geweest. Heb er medicijnen voor gehad en zelfs al een spuit, maar beiden helpen niet blijf die zeurende pijn houden s'nachts en overdag is die zeurende pijn weer weg. Moet nu een afspraak maken bij een specialist voor verder onderzoek. Volgens de masseur is het geen slijmbeurs ontsteking.  Ra Ra wat mag het zijn en wie heeft hier ook ervaring mee en heeft het kunnen oplossen.

  groetjes Ben.

  Reactie
Reageer op: zeurende spierpijn bovenarm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief