Pijn in knieholte, knie, kuit, scheenbeen…??

 • #1

  Hallo,

  Sinds drie weken loop ik nu thuis doordat de pijn ondraaglijk is tijdens het werken (bakker).

  Ik heb pijn in mijn knieholte, knie, kuit, scheenbeen en tintelingen van halverwe onderbeen tot grote teen. Niet gevallen of iets geks gedaan. Ook heb ik tijdens deze tijd ook spataderen achter in mijn knieholte, waarschijnlijk door het lange staan.

  Eerst dacht de dokter dat het een bakerse cyste zou zijn, maar volgens een echo was dit niet het geval. Wel zou er vocht in de knie zitten. Met rust zou dit over moeten gaan. Dit was in de eerste week.

  Nu zit ik al drie weken thuis, rustig met t been omhoog, maar het lijkt er op dat het niet over gaat. Ik krijg zelfs het idee dat het erger word?

  Nu ben ik deze week weer naar de dokter geweest en heb ik nu een verwijs naar de fleboloog voor mijn spataderen. Zelf denk ik dat hier de pijn het meeste vandaan komt. Maar toen ik dit de eerste keer aangaf zou dat volgens de dokter niet zo kunnen zijn. 'Daar ben je nog veels te jong voor' was het antwoord.

  Nu duurt het nog een paar weken voor dat ik bij de fleboloog te recht kan, maar ik wil nu toch weleens wat reactie van andere mensen die het misschien herkennen ๐Ÿ™‚

  Wat zou het volgens jullie kunnen zijn?
  Ik ben 22 jaar, 172 en 57 kilo, dus in gezonde conditie.

  Ik hoor graag van jullie!

  Met vriendelijke groeten,

  Janneke Wolf

  Reageer
Reageer op: Pijn in knieholte, knie, kuit, scheenbeen…??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief