Spieraanhechting

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 2 weken bij de dokter geweest voor pijn bij/onder mijn linkerribben. Ze zei dat het mijn aanhechtingsspieren waren. Nu vraag ik me af, hoelang duurt het voordat de pijn weg is? Vorige week ging het namelijk wel maar nu heb ik weer vrij pijnlijke scheutjes op die plaats. Kan het zijn dat het een ontsteking is aan mijn aanhechtingsspieren? Moet ik hiermee veel rust houden? Als ik lig dan heb ik namelijk geen pijn.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat de huisarts bedoelt heeft dat deze spiertjes en peesjes geirriteerd zijn geraakt en daardoor wat ontstoken zijn. Dat kan best pijnlijk zijn.

    Het beste is inderdaad rust nemen, maar niet helemaal niets meer doen, eigenlijk zo gewoon mogelijk bewegen zonder flinke inspanningen. Als je pijn krijgt bij het bewegen, probeer dan minder druk te doen zodat de pijn snel weer wegzakt.

    Reageer
Reageer op: Spieraanhechting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief