Knie

  • #1

    Ik ben in 2007 geopereerd aan mijn gebroken knie(veroorzaakt door ongeval)
    Ik heb nu 6 schroeven en een plaat in mijn knie. Ik moet verre stukken altijd met een kruk lopen. Zou een brace ook kunnen/ of kan dit nadelig zijn? Zou ik dan meer pijn kunnen krijgen?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat deze speciefieke vraag niet te beantwoorden is zonder inzicht en kennis van de specifieke situatie van jouw knie.

    Ik kan mij voorstellen dat je het lastig vindt steeds met krukken te moeten lopen. Maar ik kan mij ook voorstellen dat juist de krukken je knieen dermate ontlasten dat het het genezingsproces ondersteunt. Die schroeven zitten er niet voor niets, en de knie is een kwetsbaar gewricht dat je het liefst zo optimaal wilt laten genezen om later niet onnodige problemen te krijgen omdat je nu niet geduldig genoek bent geweest.

    Aan de andere kant bestaan er tegenwoordig zeer ingenieuze braces die wellicht juist die verlichting kunnen geven zodat je knie mooi kan blijven genezen en je geen krukken hoeft te gebruiken op lange afstanden.

    Ik zou je willen adviseren dit echt met jouw ortopedisch chirurg te overleggen, want die weet als enige hoe het precies met je knie gesteld is.

    Heb je binnenkort een afspraak? Bel anders even met de assistente, misschien dat je telefonisch geholpen kunt worden, en anders probeer je even een afspraak te maken.

    Ga alsjeblieft niet zelf rommelen met je knie, ze moeten je leven lang nog mee!

    Reageer
Reageer op: Knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief