Knie

  • #1

    Hallo,

    Ik heb in december mn knie verdraaid. Ik had veel last van de binnenlant van mijn knie, heel vaak knakte mn knie en soms was mn knie ook opgezwollen. Al met al had ik er heel veel last van activiteiten doen lukte etc niet meer dus ik ging naar de huisarts. Ze dachten aan een gescheurde meniscus dus ik moest een maand rust houden het was niet over dus ging ik weer terug toen kreeg ik medicatie en dat hielp ook niet dus was doorverwezsn naar de orthopeed die dacht ook aan een meniscusscheur dus mri gemaakt en vandaag de uitslag gekregen dat alles goed was. Ik moet nu naar de fysio en kijken of dat helpt maar wat zou het nog meer kunnen wezen wat niet op een foto/mri is te zien? Ik had namelijk wel wat verwacht aangezien ik er zoveel last van heb. Ik hoop dat iemand raad heeft en weet wat het anders nog kan zijn.
    (Ben 16 jaar btw)

    Mvg

    Reageer
    #2

    Hoi, ik ben student fysiotherapie. Er bestaat zoiets als het patellofemoraalpijnsyndroom. Daarbij heb je een vage pijn aan de voorzijde/binnenkant van je knie, vaak meer pijn na lang zitten (dat heet de "movie sign") en ook als je bijvoorbeeld trappen af moet stappen ervaar je deze last meer dan trappen op. Deze aandoening kan je niet zien op medische beeldvorming. Tenzij er sprake is van kraakbeenschade, dan heet het chondromalacia patellae. Maar dat zou de radioloog wel gezien hebben op MRI.

    Veel succes

     

    Reageer
    #3

    hoii,

    bedankt voor uw reactie. Zou de fysiotherapeut woensdag kunnen zien of ik dit kan hebben? En wat kan ik er aan doen? Ik heb ook wat dingen opgezocht en kan het ook het plica syndroom wezen?

    ik hoop op reactie

    mvg

    Reageer
Reageer op: Knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief