Stijve knien en moeilijk traplopen

 • #1

  Al geruime tijd heb ik last van stijfheid van mijn knieën. Dit uit zich met name bij traplopen. Trap op lukt nog wel, maar een trap af lopen gaat moeizaam. De knieën voelen stijf en buigen niet goed. Een trap aflopen gaat dus heel onhandig en langzaam. Ik heb hier de hele dag last van. Het wordt niet beter door veel te wandelen of fietsen. Wandelen en fietsen zelf gaat mij wel goed af zonder pijn.

  Een andere klacht waar ik last van heb en mogelijk relevant is om te melden is dat ik bijna elke ochtend wordt ik wakker met een stijve rug. Soms is er sprake van een zeurende pijn. Soms heb in de nacht ook een gloeiend warm gevoel of heftigere pijn in de rug maar dat is niet altijd.

  Overige gegevens:
  Geslacht: man
  Leeftijd: 40
  Lengte: 185 cm
  Gewicht: 79 kg
  Risicofactoren: Zittend beroep (kantoor)

  In mei ben ik 40 geworden. Er werden volop grapjes gemaakt over ouderdom en de gebreken die bij het ouder worden komen kijken. Zijn mijn klachten normaal voor mijn leeftijd of speelt er iets anders?

  Zelf denk ik niet dat dit typische klachten voor een 40-jarige zijn want ik zie dit niet bij collega's.

  Reageer
  #2

  Dat zijn geen typische klachten. Ga hiermee naar de huisarts!

  Reageer
Reageer op: Stijve knien en moeilijk traplopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief