Spierpijn of botpijn?

 • #1

  Hoi dag John,

  Sinds enkel dagen geleden begon Het met me linker arm wat vermoeid zwak aanvoelde, en nu sinds twee dagen voel ik bij diepe adem maar ook gewoon pijn in bijna hele boven lichaam, o.a. Borst gebiet, wat doorloopt naar achteren dus net als een band om me borsten heen dat hele gebiet, gevoelige borsten, pijn in rug bij me ribben zijkant buik borst kast etc. Waar moet ik op letten? Kan dit een spierpijn zijn, of een botpijn? En omdat me borsten ook zo gevoelig pijnlijk zijn kan het daardoor komen? Ow en onder me oksel is het ook gevoelig en met voorname beweging.
  En ja ik ben weer het zelfde persoon:)
  Met de hoop dat me vraag dit keer geen zeurende vraag is..
  Dank je wel!

  Reageer
  #2

  En even nog een vraagje,

  als je botpijn hebt kan dat ook alleen bepaalde gedeelte van je lichaam zijn of is dat meteen je hele lichaam overal?! Dit puur uit nieuwsgierigheid.

  Reageer
  #3

  Hoi,

  Dat klinkt als spierpijn, al dan niet veroorzaakt door hyperventilatie.
  Iets waar je even mee naar een fysiotherapeut zou kunnen gaan.
  Die kan je spieren losmaken en zonodig ook je ribben.

  En een tip, als je "weer dezelfde persoon " bent, gebruik dan voor al je vragen één en hetzelfde topic. Dan voorkom je dat er reacties komen die verwarring of onrust bij jou geven en het is makkelijker te zien of bepaalde klachten aan elkaar gelinkt zijn. Omdat voor de andere mensen op het forum niet te zien is wie wie is als iedereen "Anoniem" heet. En met name voor vaste klanten met hypochondrie is het niet handig als er in verschillende topics verschillende antwoorden worden gegeven.

  Reageer
  #4

  Dankjewel Suus,
  Aller eerst ik die dit bewust omdat ik me vragen over spieren niet bij de onderwerp hersenen kon vragen dacht ik daarom ik het vroeg.

  Hoe kan ik het onderscheit kunnen maken met botpijn en spierpijn? En wat ik net ook vroeg is botpijn overal in het lichaam aanwezig of kan dat ook alleen op een bepaalde plek aanwezig zijn?

  Want bij mij is het blijvende zeurende pijn wat met met beweging verergerd word

  Reageer
  #5

  Voor "vaste klanten" maakt het niet uit als niet alle vragen bij het juiste onderwerp staan hoor.
  Ik gooi ook alles in hetzelfde topic, dat is voor John juist makkelijk omdat hij niet tussen verschillende topics hoeft te switchen om te zoeken of er een relatie tussen verschillende klachten is.

  Hoe je het verschil voelen kunt, vind ik lastig uit te leggen. Maar je voelt zeker verschil, dat weet ik na een blessure waarbij een bot het probleem was.
  En dat gecombineerd met jou verhaal en eigen ervaring met zowel bot als spierklachten,maakt dat ik jou klachten herken als spieren.
  Botpijn kan,net als spierpijn,afhankelijk van de oorzaak op één plek zitten,maar ook op meerdere plekken.

  Reageer
Reageer op: Spierpijn of botpijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief