Knie buiten band

 • #1

  Ik ben 3 weken met me dochter gaan voetballen todat me knie opeens knak zei. De volgende dag had ik veel pijn en kon ik met moeite nog trap lopen. Knie is een heel klein beetje opgezwollen en een heel klein blauw plekje te zien. De fsyo zei dat het me buiten band was die wat verrekt was. Nou ging het afgelopen dagen echt wel weer goed kon trappen lopen, fietsen gewoon normaal lopen. Alleen heb ik nu sinds 2 dagen weer last er van hij voelt gewoon weer stijf aan en met doorbuigen voelt het gewoon weer moeilijk aan..

  Iemand een idee wat het nu kan zijn waarom ik weer last heb het ging echt best aardig ..??

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik denk dat er maar 1 goed advies is, namelijk naar de huisarts gaan en een verwijzing vragen naar een sportarts of orthopeed.
  Zodat er goed naar je knie gekeken kan worden.
  Daarnaast zijn verrekte banden niet na 3 weken genezen,volgens mijn fysio ben je 3 maanden nodig voor je weer volledig alles kunt gaan doen en dan moet je wel zeker weten dat er niet toch een scheurtje in de band zat en je meniscus niet beschadigd is. Zwelling en een blauwe plek duiden wel weefsel beschadiging.
  Ik zou dus naar de huisarts gaan en een verwijzing vragen.
  Je zou kunnen kijken naar een prive kliniek ipv een ziekenhuis, daar zijn de wachttijden veel korter en zitten vaak specialisten die de hele dag met knieën en heupen werken.
  Vaak hebben die contracten met de meeste zorgverzekeringen en wordt de behandeling dus volledig vergoed ( op het eigen risico na dan,maar dat is in een ziekenhuis ook zo )

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  dat was met 3 weken nog niet helemaal hersteld.... terug naar de fysio

  Reageer
  #4

  Ben gisteren even nog naar de fysio geweest maar dan bij een andere waar ik eerst was geweest. Maar die zei ook dat het me knie band is en dat de meniscus nog gewoon goed reageerde. Waarschijnlijk gewoon te gek gedaan vandaag voelt me knie weer een stuk rustiger aan..

  Maar ff een beetje er op letten al is dat met mijn beroep soms wel moeilijk als tegelzetter.

  Reageer
Reageer op: Knie buiten band
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief