komen en gaan van uitstra"/> komen en gaan van uitstralende pijn zijkant bil hoogte heup - Medische Forum - Dokter.nl

komen en gaan van uitstralende pijn zijkant bil hoogte heup

 • #1

  Hoop dat ik hier misschien hulp kan vinden. Ik heb aan mijn linkerkant (heup/bil) dagelijks veel pijn. Deze treed het vaakst op tijdens het slapen. De pijn is zo heftig dat ik er wakker van wordt en uitstraalt tot en met de voet. Veel draaien om de pijn te verlichten. Ook tijdens het lopen treed de pijn vaak op. Het belemmert mij niet, maar maakt wel misselijk. MRI en CT laten niets zien. Afgelopen jaren regelmatig fysio gehad maar die kon de pijn niet verlichten. Daar de beweging mij niet hindert doe ik maar door de pijn heen mij dingen. Echter zou ik graag een naam geven aan mijn klacht. Vind het lastig om het precies te omschrijven dus als iemand een gerichte vraag heeft om tot een diagnose te komen hoor ik het graag.

  Reageer
  #2

  Hoi,
  Als er geen duidelijke oorzaak gevonden wordt voor je klachten door de artsen waar je tot nu toe geweest bent,zou je je huisarts een verwijzing naar een Pijnpoli kunnen vragen.
  Daar werken diverse specialisten samen om moeilijk verklaarbare of behandelbare pijn te onderzoeken en zo mogelijk te verhelpen of in ieder geval verlichten.
  Misschien dat ze er daar een naam aan kunnen geven en eventueel een oplossing voor hebben

  Reageer
Reageer op: komen en gaan van uitstralende pijn zijkant bil hoogte heup
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif