Gebroken pols

 • #1

  hi allen ik heb een vraag. Ik denk mijn pols te hebben gebroken maar ik durf hiervoor niet naar de huisarts. Ik ben bang dat ik fotos moet maken en misschien zelfs in het gips moet. Nu moet je dus als dit gebeurt je eigen risico betalen.... dit geld heb ik simpelweg gewoon echt niet. Ik vraag me dus af of iemand weet of dit vanzelf ook weg kan gaan of manieren weet om toch te genezen en de pijn te verminderen zonder ziekenhuisbezoek?

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Wees alsjeblieft verstandig en ga naar de huisarts! De huisarts valt onder de basisverzekering.  Als je geluk hebt, sluit de huisarts een breuk uit en hoef je niet naar het ziekenhuis.

  Als je nu wel met een breuk doorloopt, houd je misschien de rest van je leven last van je pols, wat nog veel grotere gevolgen kan hebben. Nu is het misschien nog met gips op te lossen, als het niet goed geneest ben je als je pech hebt, een operatie nodig. Dan breken ze je pols op nieuw en gipsen hem alsnog. Denk niet dat je dat risico moet willen nemen.....

  En je kunt bij je zorgverzekering vaak een regeling treffen om je eigen risico in kleine bedragen te betalen als dat niet in 1x lukt.

  Sterkte, groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Je zou daar toch mee naar de huisarts moeten gaan! Een breuk geneest niet zomaar vanzelf.

  Reageer
Reageer op: Gebroken pols
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief