gebroken pols

  • #1

    hoi hoi

    ik heb gisteravond na een flinke val van mijn paard mijn pols gebroken... hij is verdooft en rechtgezet en het was accepttabel.. volgende week weer foto's maken om te kijken of hij nog goed staat anders opereren..
    maar nu is er dus soort van noodspalk omgedaan met aan de bovenkant gips.. maar ik blijf zo'n enorme pijn in mijn pols houden vooral als ik toch iets beweeg met mijn hand.. dan begint het te steken en kloppen.. heeft iemand ervaring met zo'n breuk en kan mij vertellen of die pijn snel weer weggaat?? of zou ik nog weer even terug moeten.. dit is de eerste keer dat ik iets gebroken heb.. dus 0,0 ervaring erin.. hoop dat iemand mij wijzer kan maken....
    alvat bedankt

    Reageer
    #2

    Heeej hoi,

    Ik ben 2 weken terug van het paard gevallen en heb dus ook mijn pols stuk, verbrijzeld. Na een week weer voor foto's en toen bleek dat alle losse botstukken toch wel verzakt waren en sta voor morgen geplant om geopereerd te worden. Ook ik heb al 2 weken pijn. Ik heb wel zware pijnstillers gekregen maareh....... nog steeds last.

    Vanaf morgen hoop ik dat het beter gaat, weet niet precies wat er gaat gebeuren alleen dat en wel wat in mij geschroefd gaat worden. Het is voor mij ook de eerste keer dat ik zoiets heb.

    Groetjes FG

    Reageer
    #3

    Hey hoi

    Ow joh.. nou ik heb het geluk dat ik niet geopereerd hoef te worden.. er zit nu rondom gips en pijn is iets verbeterd.. dus nu maar afwachten.. heel erg veel succes morgen bij je operatie..

    Reageer
Reageer op: gebroken pols


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief