Spiertrekkingen/trillingen en krampen

 • #1

  Goedendag, ik heb vorige week ook een keer een vraag gesteld over dit fenomeen, maar toen was het nog niet zo als nu, en inmiddels 3 keer een arts gezien, 2 huisartsen en een verpleegkundige.
  Ik kom niet verder.
  Het begon 14 dagen geleden met in beide benen zowel de hamstrings als de kuitspieren die totaal verkrampen, een soort ''voorschok'' en dan als een raket uit het bed om te proberen het voor te blijven, die pijn is zo heftig.
  Maar het gaat de hele nacht door, en overdag nu ook sinds een dag of 5.
  Nu heb ik sinds 3 dagen spiertrekkingen in 1 arm, de hand, en beide benen, urenlang, en de vingers gaan dan in een verkrampte stand staan. Het roept paniek op, vooral in de nacht, ik slaap nagenoeg niet meer.
  Ik heb van de arts Hydrkinine gekregen, en een benzodiazepine voor de nacht.
  Ik mag na 8 uur daarmee deelnemen aan het verkeer, maar door de krampen durf ik niet meer te fietsen of auto te rijden. Bloedonderzoek was volgens de huisarts prima, ook alle vitamines, maar in het ziekenhuis zeiden ze over dezelfde uitslag dat vitameine D veel te laag was. Ze dachten daar aan vaten, of iets neurologisch, maar de huisarts denkt van niet. Ik heb een voorgeschiedenis met ernstige wervelkolomproblematiek op alle niveaus'cevikaal, thoracaal en lumbaal, maar ik krijg niks voor elkaar.
  Wat kan ik nog doen? is er meer medicatie in omloop tegen deze verschijnselen? Ik kan niets vinden, middelen die hier mogen mogen in de VS niet, en andersom ook.

  Bij voorbaat dank

  Reageer
  #2

  Hey,

  Je kunt aan je huisarts een verwijzing vragen naar een Pijnpoli.

  Daar kan nog een keer uitgebreid onderzoek worden gedaan naar je klachten en heb je ook gelijk het hele pakket artsen bij elkaar. Dat is makkelijker dan steeds je door de huisarts van de ene naar de andere laten verwijzen.

  Plus dat ze uitgebreide kennis hebben over pijn medicatie en pijnbestrijding,  variërend van een pilletje tot zenuwblokkades en gespecialiseerde fysio's.

  Ik ben er zelf ook geweest met zware rug/bekken klachten en hevige zenuw pijn en ze hebben voor mij het weer een stuk dragelijker gemaakt!

  Groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: Spiertrekkingen/trillingen en krampen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief