Al een tijdje een pijnlijke knie

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een tijdje dat men linkerknie raar aanvoelt. Het is geen pijn maar eerder een gevoel dat ik men knie om zou slaan als ik deze te veel strek. Als ik men knie volledig strek voel ik wel een lichte pijn. Dit is alleen als ik me erop focus en dus niet tijdens het stappen of lopen.

    Ook heb ik dat ik de laatste tijd men knie vaak kraak omdat dat lekker aanvoelt. Als ik daarna men knie plooi en strek voel ik wel iets kraken in men knie maar dat is het kraakbeen neem ik aan doordat ik zojuist men knie gekraakt heb.

    Ik denk dat deze klachten komen door men gewicht of door een slechte knie want ik heb geen incident gehad die dit veroorzaakte. Ik ben niet mager dus dat kan ook de oorzaak zijn.

    MVG

    Reageer
    #2

    Om tw beginnen moet je stoppen met je knie te "kraken". Dat is gewoon slecht voor je gewricht. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Al een tijdje een pijnlijke knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief