Onderbeen breuk

  • #1

    Goede avond,

    10 dagen geleden heb ik mijn been gebroken. Het gaat om een breuk van het kuit en scheenbeen direct boven de enkel. In canada waar de breuk en operatie heeft plaatsgevonden heeft. Is mij verteld dat ik na een week of 6 wel weer rond zou hobbelen. Nu hier in het nederlandse ziekenhuis wordt mij een compleet ander verhaal voorgespiegeld. Het zou nog maanden gaan duren voordat ik enigzins weer een klein beetje zou kunnen gaan lopen. Het zelfde zegt hij over de pijn. Ik ben daar erg van geschrokken.

    Met de operatie zijn ze door mijn knie gegaan om door mijn scheen been te kunnen boren. Ze hebben over de complete lengte een titanium pin gezet van 41 cm bij 11 mm.

    Momenteel is het been nog erg gezwollen en op sommige plekken blauw, groen en geel. De doktor zei" het is een grote bloeduitsorting" Il slik antibiotica voor een eventuele infectie(fucloxacilline) en oxymoron, paracetamol en diclofenac tegen de pijn. Daarnaast heb ik xarelto als bloedverdunner.

    Zodra ik opsta stroomt het bloed gelijk naar het been en heb ik verschrikkelijke pijn. Maar nog wel vervelender is dat sinds kort de huid op mijn tenen erg heftig brand. Hiermee kan ik mij nouwelijks concentreren op dit bericht.

    Hebben jullie tips voor een spoedig herstel maar vooral om de brandende/prikkende pijn in mijn tenen te stoppen.

    Reageer
Reageer op: Onderbeen breuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief