Gebroken enkel

  • #1

    Hallo,

     

    Eergisteren ben ik gevallen op mijn enkel bij het uitgaan. Ik heb pas thuis gemerkt dat er iets niet klopte. Het was helemaal dik en het begon serieus pijn te doen. Mijn moeder heeft me midden in de nacht naar de spoed gebracht en daar heb ik nog 4 uur moeten wachten in de wachtzaal. Toen het eindelijk aan mij was hebben ze foto's genomen en hebben ze me verteld dat ik een complex enkelfractuur heb met mogelijke operatie als gevolg. Ze hebben niets van foto's laten zien of verteld waar de breuk juist zat. Ze hebben mijn been tot aan de knie in een open gips gelegd en ik moest vrijdag terugkomen voor controle. Twee dagen verder is de pijn enorm toegenomen. Pijnstillers Paracetamol 1000 mg helpen niet en de pijn is constant. Het lukt me niet om te slapen, ik hou dit niet vol tot vrijdag. Is dit normaal dat ze de mensen zo ongeïnformeerd aan hun lot overlaten? Is de pijn normaal? Ik begin me serieus zorgen te maken.

    Mvg,

    Benjamin

    Reageer
    #2

    Neem dan contact op met de poli orthopedie of de spoed van het ziekenhuis

    Reageer
    #3

    Bellen naar het lokaal nummer van de spoed of het noodnummer? Heb geen vervoer naar het ziekenhuis. Mijn ouders zijn niet thuis tot morgen.

    Reageer
    #4

    Het lokaal nummer...

    Reageer
Reageer op: Gebroken enkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief