zwakke spieren.

 • #1

  het is me opgevallen dat als ik handelingen uitvoer, mijn spieren beginnen te trillen. alsof ze niet sterk genoeg zijn. het gaat dan om erg lichte handelingen zoals bijvoorbeeld uit bed gaan waarbij mijn buik en rug trillen als ik recht kom te zitten vanuit de ligpositie. of als ik bij het zitten mijn benen optil. normaliter let ik hier nauwelijks op maar omdat het nu opvallend meer wordt, is het niet meer te negeren. ik heb ook sinds dit aanwezig is, al een constante vaagheid die aanwezig is. alsof ik altijd wil rusten. hiernaast ook dus spierzwakte waar ik het in begin al over had, ik ben snel uitgeput, heb geen kracht meer en voorheen was dit niet zo. verder heb ik ook last van een abnormale hartritme, waarbij het niet constant is maar terugkomt dagelijks waarbij ik dus ook nerveus van kan worden. als ik maar even mijn voet op de ander laat liggen, heb ik al snel pijn in de voet. daarnaast heb ik al een periode veel darm en maagklachten. mijn ontlasting verschilt ook vaak in hoe het er uit ziet. ik ben snel geirriteerd door geluid, en heb last van misselijkheid. als ik dit zo uitzoek kom ik uit op een magnesium te kort. kan dit kloppen?

  Reactie
  #2

  Zou kijken naar je hele voedingspatroon en tekorten. Bloedonderzoek zegt overigens weinig over tekorten. De trend van tegenwoordig omĀ  minder vlees te eten, kan ook zorgen voor tekorten, zoals carnitine, creatine, taurine en zink. Een complementair genezer zou je nader advies kunnen geven. Slapen op bed en matras zonder metalen erin, bevordert een goede aarding en ontspanning van je lichaam.

  Reactie
  #3

  Dat is en vraag die ik zo niet kan beantwoorden. Daar zou je dan een bloedonderzoek voor moeten laten doen. Ik vraag me echter af, of je klachten niet stress/spanningen gerelateerd zijn

  Reactie
Reageer op: zwakke spieren.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief