Vage klachten spieren.

  • #1

    Nu een paar dagen last van verzuurde vermoeide benen. Voeten zijn al tijdje (paar weken) pijnlijk als ik even heb gezeten bij een bepaalde houding. En aan 1 hand heb ik een zere duim. Ben erg hypochondrisch. Overigs voor in therapie. En nu maak ik mij erg zorgen  dat ik geen ALS of iets dergelijks heb. Zijn dit symptomen? Of span ik me misschien teveel aan qua spieren ? Ben bijna 40.

    Alvast bedankt!!

    Reageer
    #2

    Dat lijken toch allemaal geen klachten van een spierziekte of iets dergelijks.

    Reageer
    #3

    Sorry. Daar ben ik weer.

    Zo heb ik een dag niets. Of later op de dag wordt het minder. En zo is het er weer. Nu weer zeer gevoelige benen. Geen spierpijn. Maar soort verzuurd. Raar gevoel. Ook mijn voeten en handen zijn stijf en pijnlijk. Zal ik me zelf nu helemaal gek kunnen maken? En er zo mee bezig zijn? Soms betrap ik mezelf erop dat ik mijn benen en handen aanspan.

    Sinds vanmorgen ook pijnlijke plekken op mijn rug. Ben even ten einde raad. En denk weer het ergste. Moet ik mij druk maken om wat ergs? Bvd

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het toch vooral klachten zijn die je onbewust zelf veroorzaakt door hier zo mee bezig te zijn.

    Reageer
    #5

    Ja idd. Dat idee heb ik ook wel een beetje. Maar feit blijft dat gewrichten in voeten niet heel lekker aanvoelen. En wat me ook opvalt is dat ik bijna bij iedere beweging kraak in de knieën / enkels/ scheen. Zou ik er dan zoveel spanning opzetten? En kan stress dat veroorzaken die klachten en krakende ledematen? ( maandag kan ik pas bij de dokter terecht maar maak me zo druk erom)

    Reageer
    #6

    Dat zou best wel eens kunnen

    Reageer
Reageer op: Vage klachten spieren.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief