Pijnlijke verdikkingen pezen onderarm

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 25 en heb al sinds mijn 16e fibromyalgie. Ik heb inmiddels al vijf jaar last van pijnlijke verdikkingen in de pezen van beide onderarmen. Dit loopt van net onder de pols tot helemaal naar mijn elleboog. Links is erger dan rechts.

    De verdikkingen zijn op het blote oog niet te zien. Maar ze zijn regelmatig erg pijnlijk. Ik kan de verdikkingen ook makkelijk voelen en aanwijzen. Ik voel ze dan echt wegrollen. Mijn fysiotherapeut zegt dat de pees eigenlijk in het midden van mijn arm op zou moeten houden, maar deze bij mij pijnlijk doorloopt tot de elleboog.

    Verder drukt de pees op het bot, wat een pijnlijk drukkend gevoel geeft. Ik ben naar een reumatoloog geweest maar kreeg te horen dat ik een puzzel ben die ze niet op kan lossen. Vervolgens moest ik van de huisarts ‘een pas op de plaats maken.’ Dat was twee jaar geleden en de pijn wordt alleen maar erger.

    Alleen voltaren biedt enige verlichting, maar dat is zeer tijdelijk. Heb nu een second opinion gevraagd, maar ben mogelijk pas in de herfst aan de beurt. Herkent iemand dit en weet iemand wat die pijnlijke verdikkingen nou toch zijn?

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke verdikkingen pezen onderarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief