Ik hou een online hernia dagboek bij. Hoor graag jullie reacties!

 • #1

  Sinds eind januari heb ik een hernia en dit is langzamerhand steeds slechter geworden. De artsen vertelden me dat ik "het rustig aan moet doen", maar vertelden er niet bij wat dit voor hun inhield. Ik heb steeds stomme dingen gedaan, met de gedachte dat dat toch wel moest kunnen, met als resultaat dat ik nu 90% van de dag plat lig. De arts heeft goede hoop op een voorspoedig herstel, maar als ik terugkijk naar de afgelopen maanden, dan was daar altijd de angst dat ik nooit meer van deze intense pijn af zou komen. De afgelopen 3 dagen zit ik in een langzame lift omhoog overigens!

  Het heeft mij heel veel geholpen om dagelijks mijn onhandige acties, mijn pijnmedicatie, mijn pijnbeleving en mijn gemoedstoestand bij te houden. Dit werd al snel heel veel data, waar ik dan in terug kon kijken wanneer ik niet meer wist hoe ik me zelfs maar een week geleden voelde, of hoeveel pijnmedicatie ik toen gebruikte. Dit houd ik nu online bij op hallohernia.nl.

  Ik ben zelf IT-er en zit erover te denken om hier een app van te maken, zodat anderen dit ook kunnen doen. Zijn er hier mensen die ook een hernia hebben en die interesse hebben om dit ook voor zichzelf bij te houden?

  Hoor graag jullie reacties!

  Sander

  Reactie
Reageer op: Ik hou een online hernia dagboek bij. Hoor graag jullie reacties!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief