Pijn heup en uitstraling

 • #1

  Al bijna anderhalf jaar heb ik pijn aan mijn vooral linker heup. Ook is er uitstralimg vanuit het si gewricht naar mn achterbeen. De arts denkt vooral aan een slijmbeursontsteking. Omdat er uit de scans verder niets is gekomen. Injecties hebben ook niet geholpen. Ik ben een beetje moedeloos wat ik nu nog kan doen om pijnvrij te worden...

  Reageer
  #2

  Hallo is er op de MRI helemaal niks te zien? ik heb namelijk ook steeds last van mijn linkerheup en mri laten maken maar niet erg veel te zien .het schoot er een keer goed in tijdens een wandelingetje .bij mij werd er op de foto cam gezien maar niet ingeklemd. de vraag is of ik hier last van heb. eigenlijk kan dit alleen met diep doorbuigen van de heup en ik had ook last met gewoon 5 minuten wandelen en staan. nu 4 maanden verder gaat het iets beter en kan ik al veel meer maar het is zeker niet over .ik wist niet dat ze een ontstoken slijmbeurs niet kunnen zien op een mri dus misschien heb ik daar ook wel last van..

  Reageer
  #3

  Nee op de MRI was niks te zien en op de botscan ook niet. Het is waarschijnlijk wel die slijmbeursontsteking maar omdat de injecties ook niet helpen ben ik beetje moedeloos wat dan nog wel kan helpen. En de vraag wat veroorzaakt die pijn nou. Natuurlijk fijn dat er niets echt uitkomt maar onduidelijkheid is ook niet prettig.

  Reageer
  #4

  Bij mij was op de MRI ook niet veel te zien maar toch veel pijn. alleen als ik volledig rust niet en een heel klein stukje fietsen gaat ook wel maar niet langer dan 15 minuten want dan krijg ik weer pijn in het been .dit trekt door van de heup tot in mijn voet. vooral als ik een beetje meer kracht op de pedalen zet dan heb ik het al gelijk zitten. hoef ik nog niet eens 5 minuten voor te fietsen .ik ben het echt beu . ik heb wel een cam deformatie maar geen inklemming en kan mij ook niet vorstellen dat dit d elast geeft. ik heb mijn zadel erg hoog staan en zit ook rechtop .mijn bovenbenen gaan maar 45 graden dus kan mij niet voorstellen dat mijn heupkop dan telkens de kom raakt. ook bij normaal een stukje wandelen krijg ik al pijn en heb geen kraakbeen slijtage in de heup volgens MRI beeld. op rontgen foto is ook al vastgesteld dat ik geen artrose heupen heb. dan moet het dus ook iets zijn wat de MRI niet gezien heeft. lijken jou klachten op die van mij?

  ik heb eerst aan mijn rechterbeen een knie blessure gehad waardoor ik moeilijk liep .ik had toen nog geen last van mijn klachten in het linkerbeen. tijdens een wandeling schoot er ineens pijn in mijn linkerbil en trok door naar de knie en de hiel. vanaf toen zijn deze klachten ontstaan. maar ik loop er al 4 en halve maand mee en het gaat maar niet over.

  alleen met totale rust lijken de klachten te verminderen. alleen bij opstaan uit een stoel. opstaan vanaf de wc pot dan voel ik het in de achterkant van de bil en bovenbeen pijnlijk trekken als ik de spieren span om op te staan op het been.

  Reageer
Reageer op: Pijn heup en uitstraling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief