Me vriend is gevallen op ze heup tijdens zaalvoetbam

  • #1

    Goeieavond.

    mijn vriend is deze avond gevallen op zijn heup,waardoor hij pijn heeft,ik heb deze echter al ingesmeerd met spierzalf en oefening laten doen om te zien of het over ging maar de zijn blijft heeft u enig iedee wat we nog zouden kunnen doen.?

    met vriendelijke groetjes

    Reageer
    #2

    hij zou naar de dokter kunnen gaan als hij er veel last van heeft

    Reageer
    #3

    Tandor, niet voor het een of ander naar U komt altijd met het antwoord naar de dokter gaan. maar ik denk dat mensen hier op heel andere antwoorden zitten te wachten, want naar de dokter gaan kan volgens mij iedereen wel bedenken..

    als dat het enige is wat u kan zeggen dan is een forum ook overbodig..

     

     

    Reageer
    #4

    Dat zeg ik zeker niet bij iedere vraag, maar je moet begrijpen, dat het via internet zonder enige vorm van onderzoek soms gewoon niet mogelijk is een ander antwoord te geven. Dan is het enige verantwoorde antwoord een verwijzing naar de dokter

    Reageer
    #5

    U zou er bv ook wat dieper op in kunnen gaan als een soort dokter door wat vragen terug te stellen.  ik kan mij goed voorstellen dat niet iedereen gelijk naar de dokter wil gaan en deze mensen dan eerder een forum opzoeken om wat meer geruststelling te krijgen en meer mogelijkheden voor behandeling thuis. toch zeker als er gevraagd word wat er nog gedaan kan worden.. als het echt niet meer gaat dan is er altijd de huisarts nog. maar ik geloof niet dat mensen hier komen vragen als wat er nog gedaan kan worden dat ze dan puur een antwoord verwachten als naar de huisarts gaan. meestal hoor je ze dan niet meer terug ook.

    Reageer
    #6

    Ik begrijp je reactie.  Maar soms is het toch echt heel erg moeilijk om iets te beoordelen ongezien of zonder enige vorm van onderzoek.

    Reageer
Reageer op: Me vriend is gevallen op ze heup tijdens zaalvoetbam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief