Bekken en heup gekneusd

 • #1

  Gisteravond dacht ik nog lekker op mijn paard te gaan rijden. Dit liep helaas niet goed af. Ik ben hard gevallen en afgevoerd naar het ziekenhuis met de ambulance. Daar bleek ik gelukkig niks gebroken te hebben. Ik heb een zwaar gekneusde heup en bekken opgelopen. Ik was erg verbaasd dat ik niks gebroken heb, aangezien ik plat in bed lig en niet kan bewegen van de pijn. Door de pijnstiller kan ik wel plat liggen, maar daar blijft het bij. Zijn hier mensen die dit ook gehad hebben? Hoelang hebben jullie plat in bed gelegen? Hoelang hebben jullie met krukken gelopen? Wanneer konden jullie weer sporten?

  Reageer
  #2

  🙋‍♀️
  Ja hoor, regelmatig noodlandingen gemaakt.
  Ik denk dat je moeilijk kunt zeggen hoe lang je last van gaat hebben.
  Pijnbeleving is erg persoonlijk, waar de één vrij snel weer rond hobbelt, ligt een ander twee maanden plat.
  Ik behoorde tot de eerste categorie.
  Neem in het begin echt regelmatig je pijnstillers en ga zodra je weer enigszins mobiel bent naar een fysiotherapeut om te laten controleren of er niet vanalles vast zit of scheef staat.
  Dat helpt sneller herstellen en ook om later problemen te voorkomen.
  Beterschap!

  Reageer
Reageer op: Bekken en heup gekneusd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief