Knieholte pijn uitstraling tenen

  • #1

    Al vier jaar knie klachten, begon met een auto ongeluk en uitgerekte achterste kruisband, inmiddels "genezen", alleen pijn blijft aanhouden. Inmiddels meer dan 5 doktoren gezien, waarop de laatste, dr. Moen in Bergman Clinic, niet meer wist wat het zou kunnen zijn en mijn dossier rondstuurt naar de andere doktoren en radioloog of zij iets weten. Ik ben ten einde raad en hoop dat iemand hier wellicht iets weet. Ik denk persoonlijk dat het iets te maken heeft met een zenuw in combinatie met de pees in de knieholte. Eerst dacht ik een zenuwbeknelling, alleen zei de fysio dat ik dan bij een bepaalde beweging een knelling moet zijn, wat niet zo is. Hij gelooft echter wel dat het ook te maken heeft met een zenuw, aangezien als er op mijn knieholte gedrukt wordt, het helemaal begint te tintelen in mijn tenen. De pijn in mijn knieholte wordt erger met langer staan en in de avond als ik lig. Rondje lopen in de supermarkt wordt het ook niet meer. MRI is niks te zien, alleen vocht in de pezen rondom mijn knieschijf. ACP prikken gehad, alleen het werd juist erger de pijn. Pijnstillers werken ook niet. Het is een vicieuze cirkel aangezien het vocht in mijn knie niet weg gaat omdat ik pijn blijf houden in mijn knie tijdens het trainen van mijn knie en dat dus niet kan opbouwen. Heb zelf ook branderige pijn rondom mijn knieschijf met bijvoorbeeld traplopen, alleen denk dat dat te maken heeft met de vocht in mijn pezen rondom mijn knieschijf. De vraag vooral is waar de pijn in de knieholte vandaan komt, heeft iemand ideeën?

    Reageer
    #2

    Heb  vandaag uitslag gekregen van echo. Blijkt een bakerste cyste te zijn in knieholte. Binnenkort afspraak bij orthopeed. Doof gevoel in kuit met uitstraling voet en tenen.

    Reageer
Reageer op: Knieholte pijn uitstraling tenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief