gevoelloose pink en ringvinger en soms krampachtig gevoel in arm

 • #1

  Ruim 2 maanden geleden heb ik (man n de 50) meegedaan aan een obstakelrun (in het buitenland n de tropen waar ik al jaren woon). Die run heb ik uitgelopen, was welk erg vermoeiend door de 35 gradenhitte, daarna de normale spierpijn gehad, maar na een paar dagen was dat over. Toen ik echter een week later een zak kunstmest tilde, kreeg ik ast van mijn schouder en elleboog, dat ging niet vanzelf over, en ik kreeg last van geen gevoel in mijn pink en ringvinger. Ook heb regelmatig pijn in mijn schouder (bij het schouderblad) of bij mijn elleboog (vooral bij autorijden of fietsen waarbij ik mijn arm niet echt inspan)). ben al bij 3 artsen geweest, ze onderzoeken niets en praten over een of andere ontstekking. maar we zijn nu ruim 2 maanden verder, en ik voel geen verbetering meer. iemand misschien een idee wat dit zou kunnen zijn en wat eraan te doen???

  Reactie
  #2

  Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen... het kan een ontsteking zijn, een overbelasting of een beknelde zenuw... ik weet niet of er fysiotherapeuten beschikbaar zijn in het and waar je woont

  Reactie
  #3

  bedankt Tandor. Fysiotherapeuten zijn er wel. voor ontsteking en overbelasting veel onstekingsremmers en spierverslappers geslikt (en ontstekkingsremmende cremes gesmeerd. Zelf zat ik ook aan beknelde zenuw te denken vooral omdat de pijn niet bij inspanning ontstaat. Maar wat kan je daaraan doen??

   

  Reactie
  #4

  De omliggende spieren los maken zou kunnen helpen

  Reactie
Reageer op: gevoelloose pink en ringvinger en soms krampachtig gevoel in arm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief