Pijn in bil na val

  • #1

    Ik ben vanmiddag laat onderuit gegaan, in huis nadat ik op de sluiting van de sporttas van mijn zoon stapte. Ik ging totaal in een split, maar zo lenig ben ik helaas niet. Ik hoorde/voelde ook echt iets knappen en heb als een kind liggen krijsen op de grond, zo'n pijn dat het deed. Toen het wat weg trok, ben ik opgestaan en heb ik zeker een half uur lopen ronddrentelen, omdat ik van de pijnscheuten geen raad wist wat ik moest/kon doen. Ik heb 2 paracetamol genomen en mijn pijnlijke bil en achterkant bovenbeen eerst met Tantum en net met Arnica VSM ingesmeerd. En weer 2 paracetamol genomen. Ik hoop een beetje de nacht door te komen, maar ik vrees dus dat er een spier gescheurd is in mijn bil. Is het verstandig om daarvoor morgen toch de huisarts te bellen? Of toch gewoon afwachten tot na het weekend? En wat te doen qua beweging of juist rust? Zitten gaat redelijk, als ik dezelfde houding aan hou, trekt de pijn weg. Liggen linkerzijde is prima, rechter (pijnlijke) zijde nog niet getest. Iemand die me advies kan geven wat ik nog meer zelf kan doen?

    Reageer
    #2

    Ik zou er toch maar even voor bellen als je er morgen nog steeds zon last van hebt

    Reageer
    #3

    Gescheurde bilspier, advies: 4 a 5 dagen rustig aan doen, moet wel blijven bewegen, maar zeer zeker niet door de pijn heen gaan. Smeren met Tantum, Arnica en indien nodig, paracetamol. Morgen dag zonder pijnstilljng doen, kijken hoe dat gaat.

    Reageer
    #4

    Ben van de trap gevallen.Uitgegleden en kwam op mij achterwerk terecht.zo ben ik op mijn billen naar beneden gevallen.Heel pijlijke bil ,aan de linker kant.Meer mijn bot in het bil is pijnlijk. Onderkant.Pijnstillers helpen niet.Het is nu vier weken geleden.

    Reageer
    #5

    dat is het tijd om naar de dokter te gaan

    Reageer
    #6

    Ben van de trap gegleden op mijn billen ben nu beurs heb moeite met zitten

    Reageer
    #7

    Neem even contact op met de huisarts

    Reageer
    #8

    Dochtertje is gevallen op kont.. nu doet staan pijn iemand een idee?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Moeilijk te zeggen zo. Neem contact op met de huisarts(enpost)

    Reageer
    #10

    Ik stond gisteren op een kruk maar deze klapte in elkaar, ben heel hard op mijn linker bil gevallen, nu een doffe pijn in mijn onderbuik (ten hoogte van blinde darm, deze heb ik niet meer, maar de plek van litteken geeft pijn) Tevens mijn hele onderrug stijf.

    Reageer
    #11

    Zou het dan niet wijs zijn om naar de dokter te gaan??

    Reageer
    #12

    de pijn in mijn buik is net begonnen, kan dat na een dag nog ineens komen?

    Reageer
    #13

    Ja. Bel nou met je huisarts !

    Reageer
    #14

    Ik ben 5 treden naar beneden gestuiterd op mijn bil van de trap. Ik heb een kloppend gevoel in mijn linker bil en voel spanning in mijn midden rug. Is dit normaal?

    Reageer
    #15

    Je bent gevallen....
    Ga in ieder geval met de klacht naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Pijn in bil na val


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief