Pijn aan staartbeentje (stuitje) na val

  • #1

    Hallo

    Ik ben deze week gevallen op men zij, achterwerk, rechterkant. Een dag later merkte ik pas op dat men staartbeentje pijn deed. Na 2 dagen voel ik de pijn steeds een beetje erger worden. Het worden meer stekende pijnen. Als ik zit, lig, buk en de trap op ga. Vooral aan de rechterkant doet het pijn. (de zijde waarop ik viel)

    Ik keek al wat op het internet en bedacht me al snel dat het om een kneuzing zou gaan en dat ik er wel een maandje of 2 zoet mee zal zijn..

    Men moeder deed me echter schrik aan met het vertellen dat men staartbeentje misschien verschoven zou kunnen zijn of gebroken.. Ik ben er zeker van dat het niet gebroken is, ander moest ik wenen van de pijn, toch?

    Ik zou foto's kunnen laten nemen.. Hoe wordt dat precies gedaan? (gewoon, ik weet graag op voorhand hoe dat gebeurt..)

    Helpt Voltapatch of een zalfje om de pijn te verminderen?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet om met die klachten toch maar even naar de huisarts te gaan.

    Voor een röntgenfoto van het heupgebied of het stuitje ga je op een bed liggen en dan wordt er een röntgenfoto gemaakt.

    Reageer
    #3

    Oei, ..?

    Ok, dankjewel voor het advies 😉

    Reageer
    #4

    Ik ben vorige week achterovergevallen,mijn rolstoel is gaan rijden, en knalde achterover op mijn rug en mijn hoofd. Ook op mijn CRPS arm en been. Ik vroeg aan mij dochter of het nou mijn stuitje was omdat het erg laag in mijn onderrug zit. Ze zei dat is uw staartbeentje, ja dat doet pijn. Bij mij was het erger zei ze, bij mij zat er een scheurtje in. (Ze is zelf  zorgcoördinatrice in een Geriatrisch verpleeg huis,55 jaar en ik 77 ) Maar of het nou bij haar erger is of niet ik heb pijn.

    Omdat mijn medische gegevens vervalst zijn en sommige zelfs verdwenen heb ik geen vertrouwen meer in de medici. Ze zijn verdwenen omdat mij ex-man een corrupte politie man is en iets wist van een Hoofd Officier van Justitie en groepscommandant van de Rijks politie , zijn echt moordaanslagen op mij gepleegd, ik ben achtervolgd. Ik hoop dat u begrijpt dat ik niet zo gauw meer naar een huisarts toe  ga. ?  Maar hoe nu? Ik weet het niet.

    Reageer
    #5

    Tja..... toch maar naar de huisarts

    Reageer
    #6

    Hallo ,

    bij de Chiro deed ik overslag op het gras en ben toen heel hard gevallen op mijn staartbeen. Als ik wil draaien in mijn bed of als ik op mijn staartbeen lig als ik uit mijn bed wil gaan of als ik in de auto wil stappen doet her verschrikkelijk veel pijn .Mijn ouders zeiden dat de dokters er niks an kunnen doen alleen foto’s Laten nemen nu moet ik van mijn ouders pijnstillers in nemen maar dat helpt niet . Heeft u nog tips op de mijn een beetje weg te laten trekken? Ik heb ook de ziekte van crohn en moet eer MRI scan laten gaan nemen en dat gaat heel veel pijn doen aan mijn staartbeentje. Weet u ook hoelang het ongeveer gaat duren tot de pijn weg is ?

    Reageer
    #7

    Dat is moeilijk te zeggen. denk wel dat het goed is om toch naar de dokter te gaan. Die kan in ieder geval een andere, betere pijnstiller voorschrijven

    Reageer
Reageer op: Pijn aan staartbeentje (stuitje) na val


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief