slijmbeursontsteking in schouder

  • #1

    hallo, ik hebeen slijmbeursontsteking in mijn rechterschouder, heb er maandag een spuit in gehad, maar heb sinds de spuit alleen maar meer pijn gekregen...hoort dat zo???

    Reageer
    #2

    die spuiten helpen niet! niet meer doen. beetje ontlasten die schouder, t heeft tijd nodig!!

    Reageer
    #3

    de dokter geeft me er een spuit voor, neem aan dat dat niet voor niks is, als het niet over gaat krijg ik er weer een, heb jij er ook ervaring mee dan/

    Reageer
    #4

    Hoi Marscha,

    Na de eerste injectie bleef de pijn in m'n linkerschouder ook maar aanhouden. Omdat ik had gehoord en gelezen dat je niet zomaar een volgende moet nemen, heb ik eerst maandenlang acupunctuur geprobeerd. Dat hielp voor geen meter. Weer terug naar de huisarts en toen maar fysiotherapie....kreeg alleen maar meer pijn. Heb toen toch maar gekozen voor een 2de injectie en het was meteen over. Het schijnt wel een hele kunst te zijn om op de juiste plek te prikken, dat heb ik althans van mijn huisarts begrepen.
    Beterschap.

    Reageer
    #5

    De spuit in de schouder voor de slijmbeursontsteking maakt de pijn de dagen erop erger en werkt pas na 2 dagen.
    Dat zou de dokter ook verteld moeten hebben!!!
    De spuit werkt dan ca. 2 weken door.
    Ik heb ook vrijdag een spuit in me schouder gekregen en verging in het weekend van de pijn...en belde dus de weekend-dienst op.
    Die vertelden mij van de verergering en de werking pas na 2 dagen.
    In de spuit zit een ontstekingsremmer en wat verdoving in, die helaas niet direct gaan werken.
    Verder kan je de arm de eerste dagen in een mutella doen en wat ontlasten. ( wel af en toe eruit halen omdat ie anders te stijf wordt)
    Een paar dagen later die arm weer een beetje gebruiken. de arts kan ook een verwijsbrief geven voor de fysiotherapie.
    Daar krijg je oefeningen mee voor thuis.
    Ik kan mijn arm nog steeds niet goed bewegen maar toch wel veel beter dan een paar dagen geleden.
    verder helpt ibu 600 en zetpillen paracetemol (1000mg) heel goed tegen de pijn.

    Reageer
    #6

    Hoi,

    Ik heb het ook gehad. De eerste spuit hielp niet, na een tijdje een tweede spuit en mijn klachten waren over.

    Voor die spuit 2 maanden fysio gehad, rust gehouden niets hielp. Een sportarts zei dat ik maar aan de pijn moest wennen, gewoon ruimte gebrek in de schouder.

    Dankzij de spuiten alle klachten toch verholpen.

    Reageer
    #7

    ik had ook een slijmbeurs in mijn schouder de dokter heeft mij een spuit gegeven maar niet goed de tweede heb ik in het ziekenhuis laten doen werd vloeistof in gespoten konden ze precies zien waar de ontsteking zat heb al drie maand geen pijn

    Reageer
    #8

    het inspuiten van het schoudergewricht vanwege een slijmbeursontsteking doet idd eerst enkele dagen meer pijn daarna neemt de pijn af.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    heb ook een slijmbeursontsteking in mijn rechterschouder heb diclofenac na retard 75 pch
    moet een week slikken bij geen beterschap ,daarna een spuit.
    helpt een spuit,hoelang duurt het voordat het over is.

    Reageer
    #10

    Ik heb een aantal jaar terug ook veel last gehad. Het is toen met ijs erop en ontlasten zo ongeveer na een jaar verdwenen. Sinds korte tijd valt mijn stuurbekrachtiging van de auto wel eens uit en sindsdien is de pijn in mijn arm weer helemaal terug. Zelfs mijn andere arm begint nu ook pijn te doen. het laatste waar ik aan denk is om er een prik in te zetten. Ik wacht wel weer af en leg er ijscompressen op.

    Reageer
    #11
    Reageer
    #13

    Ik heb al 4 jaar last van mijn linker schouder, twee jaar geleden moest ik voor het eerst naar fisio, dat hielp niet.Toen ben ik op doktersadvies naar een manuele therapeut gegaan.Dit heeft ook niet geholpen.Ik had een tijdje zo veel pijn dat ik soms vrij moest nemen van m'n werk om bij te komen.Paar maanden geleden heb ik een injectie gehad dit hielp 4 weken en toen kwam de pijn weer. Toen heb ik twee maanden lang diclofenac 90 mg geslikt.Was ook geen succes, heb vandaag een mri scan gehad krijg donderdag de uitslag.
    de slijmbeurs is ontstoken en ik hoop dat er nu echt wat aan gedaan word.
    zo'n injectie is per persoon verschillend bij de een helpt het en bij de ander niet. de onsteking kan bij de ene persoon ook veel erger zijn en het is heel moeilijk om juist te prikken nou mensen ik wens jullie veel sterkte met dit vervelende en vermoeiende gebeuren.

    groetjes tineke

    Reageer
    #14

    Ik heb al 5 jaar slijmbeursontstekingen in beide schouders.

    Rechts heb ik na 6 injecties een operatie gehad Slijmbeurs eruitgezogen, stukje van mijn schouderdak afgehaald(subacrominale decompressie). Na de operatie is het alleen maar erger geworden. Nu (2 jaar later) zit ik aan de tramadol, pijn in mijn rechterschouder is niet meer te verdragen!!

    Ik moet vrijdagochtend naar de orthopedie in het ziekenhuis. Waarschijnlijk toch weer opereren.

    Links is ook nog een drama! Ik heb inmiddels bij elkaar al zo'n 16 injecties gehad, maar helpt geen donder!! iemand nog een suggestie?

    Reageer
    #15

    Is het een idee om eens naar een andere orthopeed te gaan voor een second opinie? Wie heeft er goede ervaringen met zijn of haar orthopeed voor problemen met de slijmbeurs van zijn of haar schouder?

    Reageer
Reageer op: slijmbeursontsteking in schouder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief