Is dit syfilis?

  • #1

    Ik heb ongeveer al 3 maanden last gehad van een knobbel onder de huid op mijn penis waar het haar begint. Ik heb op internet gezocht naar symptomen en ben nu niet meer zo zeker van mijn zaak. De 1e fase leek exact op wat overal beschreven word maar sinds 2 dagen geleden is de zweer een krater achtige wond geworden, het is alsof er een paarse donut of iets met die vorm onder mijn huid zit, het doet redelijk wat pijn nu ondanks dat ik er eerst niks van voelde maar niet ondraagbaar, en het is rood geworden ook. Gister en vanmiddag heb ik geknepen in de zweer of hoe ik het ook moet noemen. Eerst zat er een wondje in het midden, een korstje. er kwam eerst pus uit toen ik begon te knijpen en daarna een beetje bloed. de grote is ondertussen iets groter dan een erwt maar meer dan 2 cm is het nog niet. Ongeveer een anderhalve cm in diameter gok ik. Ik heb de laatste tijd ook erg veel last gehad van vermoeidheid, gezichtverlies en vlekjes over heel mn huid behalve op voeten handen en gezicht. Dit leek me vreemd aangezien op internet beschreven werd: vooral op handpalmen en voetzolen. Ook heb ik last van brandende ogen, ik heb geen allergien of iets dergelijks. Er is nog nooit ook maar het kleinste symptoompje gevonden van een allergie, en hooikoorts heb ik nog niet zo lang geleden getest, en dat was het ook niet. Ik heb trouwens nog nooit sex gehad/ben nog maagd (16 jaar oud). Verder weet ik het niet te beschrijven.

    Normaal zou ik naar de huisarts gaan maar ik ben op reis en heb geen arts of iets dergelijks in bereik. Ik zou dan ook graag willen weten of het noodzakelijk is om terug naar huis te keren of niet.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Waarom denk je aan syfilis als je nog nooit seks hebt gehad? Dat is toch wel heel vreemd. Syfilis kan dat natuurlijk niet zijn.
    Heb je eerder dat bultje proberen uit te drukken?

    Reageer
Reageer op: Is dit syfilis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief