Wederzijdse masturbatie

  • #1

    Hoi John, tijdens een massage heb ik de masseuse gevingerd en daarna mezelf afgetrokken. Er zat voorvocht op mijn vingers uit de vagina.

    Klopt dit
    De syfilis-bacterie nestelt zich in of rondom de vagina, penis of anus en soms in of rond de mond. Je krijgt het door onveilig neuken, pijpen en beffen.

    Dus met bovenstaande handeling loop ik geen kans op syfilus?

    Reageer
    #2

    Wat dacht jij: bij het hepatitis B forum krijg ik geen reactie meer, ik zet mijn vraag gewoon nog een keer ergens, deze keer bij syfilis?

    Reageer
    #3

    Dit is een specifieke vraag over syfilis vandaar. Wellicht dat andere hier ook iets aan hebben. Klopt het dat je zo geen syfilis kan krijgen? Dank voor de reactie.

    Reageer
    #4

    Als je hier een antwoord krijgt, ga je daarna weer je vraag meerdere keren herhalen? En dan daarna weer naar een ander prikbord met dezelfde vraag?

    Wat jij schrijft over het nestelen van de syfilis bacterie klopt voor geen meter. Die bacterie komt in je bloed terecht, en komt zo in je gehele lichaam. Voor het oplopen van een syfilis infectie is contact van slijmvliezen met een actieve syfilis zweer nodig.

    En ga nou niet je vraag weer tig keer herhalen.

    Reageer
Reageer op: Wederzijdse masturbatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief