Kan dit syfilis zijn?

  • #1

    Hallo, ik heb een rood plekje op mijn penis (voorhuid). Ik voel het niet maar heb veel gelezen en ben erg bang dat het syfilis is. Zelf kan ik het moeilijk beoordelen dus ben benieuwd of iemand mij kan vertellen of dit op een soa lijkt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Syfilis ziet er toch echt wel anders uit

    Reageer
    #3

    Dankje voor je snelle reactie, Gelukkig maar dat neemt wel heel veel stress weg zou het wel een andere soa kunnen zijn of niet en is het eerder een irritatie?

    Reageer
    #4

    Het is namelijk wel echt een rood plekje alleen lijkt dat minder op de foto

    Reageer
    #5

    Dat lijkt zo toch meer op een irritatie

    Reageer
    #6

    Hardstike bedankt voor de snelle en helpvolle reactie!! 🙂

    Reageer
    #7

    Ik heb nog 1 kleine vraag, ik heb 7 augustus (safe) seks gehad en werdt eerst gepijpt zonder condoom maar na paar seconden heb ik er toch voor de zekerheid een condoom om gedaan alleen heb ik zelf wel diegene gerimt bestaat er überhaupt dan nog een kans om een soa te krijgen bij de penis of alleen bij de mond?

    Reageer
    #8

    beiden zijn mogelijk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Kan dit syfilis zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief