VDRL waarde

  • #1

    Goedemiddag,

    Inmiddels ben ik al 2 jaar aan het kloten met mijn gezondheid.
    Door verschillende artsen in het ziekenhuis onderzocht. Ik kreeg de ene naar de andere klacht. Soms was het dan weer even een tijdje rustig in mijn lichaam en dacht ik weer alles te kunnen doen en daarna werd ik weer op de rem gezet omdat ik zo weinig energie heb.
    Artsen wisten het op een gegeven moment ook niet meer  omdat er steeds niks uit de bloedonderzoeken kwam.
    Ik heb nooit getwijfeld hierin aan mijzelf en altijd gevoeld dat er iets met mijn lichaam was. Ik ben veel afgevallen, veel last van wisselende koorts, nachtzweten en noem zo maar op. Morgen zou ik dan eindelijk een PET Scan krijgen omdat mijn lever en nieren zijn aangetast en ik al een aantal weken koorts heb. En ze kwamen er nu ineens mee dat ik syfilis blijk te hebben. Maandag kreeg ik de eerste kuur en heb ik die hele heftige reactie erop gehad. Gelukkig hebben ze mij met prednison weer rustig gekregen. Heel fijn natuurlijk dat er eindelijk een  diagnose is gevonden maar nog steeds ben ik het vertrouwen in mijn lijf kwijt. Ik ben me er beetje in  gaan verdiepen en er zijn idd wel wat dingetjes herkenbaar. Kunt u zien aan mijn uitslag bij welke stadium ik ongeveer hoor te zitten? Passen deze uitslagen bij mijn klachten van de afgelopen 2+ jaar?
    ik spreek mijn eigen arts pas weer maandag?

    Alvast bedankt!

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Daar kan ik zo helaas geen antwoord op geven

    Reageer
Reageer op: VDRL waarde


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief