Betroywbarheid Syphilis test

Online ZorgZus
 • #1

  Op 1 januari had ik een sexueel contact. Op 15 januari merken ik een zweer op mijn penis die op een sjanker leek. Enkele weken later was deze zweer weg. Op 23 februari liet mij mij via labo testen voor syphilis (vdrl + clia) en hiv. Gisteren kwamen de resultaten, alles negatief. Mijn arts gaat mij zoal binnen 2 maanden opnieuw testen. Hoe betrouwbaar zijn deze eerste vdrl + clia resultaten?

  Reageer
  #2

  De test was wel te vroeg. De geslachtsziekte kan vastgesteld worden vanaf een aantal weken na het optreden van de eerste symptomen ( zweer)

  Reageer
  #3

  De zweer heb ik voor het eerst op 14 januari gezien, mijn testen waren deze week op 23 februari laten uitvoeren met resultaat op 25 januaru. 41 dagen tussen eerste keer dat ik zweer opmerkten en bloedtest. Is dit te snel?

  Reageer
  #4

  Sorry, resultaat op 25 februari.

  Reageer
  #5

  41 dagen is 6 weken .Dat zou dan voldoende moeten zijn

  Reageer
  #6

  Ik had niet helemaal goed geteld

  Reageer
  #7

  Wij gaan zoal binnen 2 maanden opnieuw test doen maar hiet schat je betrouwbaarheid negatieve vdrl en clia un na 41 dagen John?

  Reageer
  #8

  Dat is dan toch een betrouwbare test

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Betroywbarheid Syphilis test
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief