Veilige sex en syfilis

 • #1

  Dag allen,

  Een tijdje geleden heb ik syfilis opgelopen. Ik heb hierna nog beschermde sex gehad. Is er dan een kans dat ik het niet heb doorgegeven? Denk dat ik het anaal heb opgelopen. Na het krijgen van het virus kreeg ik eerst anale klachten dacht aan een fissuur maar dat ging maar niet weg. Toen begon er keelpijn in combinatie met aften in me mond en op me lip. Maar dan vraag ik me af of die aften syfilis zweren waren of echt aften. Later kreeg ik uitslag over mijn lichaam en op mijn penis kreeg ik er ook last van. Ik ben wel onbeschermd gepijpt maar nadat ik die rode vlekken zag niet meer. Ook hier vraag ik me dan af waren dat syfilis zweren of doordat het al in mijn lichaam zat het een kwaal was die erbij kwam? Ging ook naar de kapper en daar kwam ik erachter dat ik kaale plekken had. Ik ben behandeld nu een week geleden maar groeit het haar dan wel weer terug?

  Nooit gedacht dat ik dit zou krijgen en het is een echte wake up call. Hoop dat ik door dit bericht wat meer antwoorden kan krijgen.
  Hoor graag van jullie.

  Sean

  Reactie
  #2

  Met beschermde seks geeft je het niet door. Als je destijds ook orale onbeschermde seks hebt gehad, zouden het syfilis zweertjes geweest kunnen zijn. Maar dat is achteraf moeilijk te beoordelen

  Reactie
  #3

  En groeit het haar dan wel weer terug?
  Als er dan een zweertje op je lip zit wat lijkt op een aft en je kust met iemand geef je het dan wel door of moet je dan echt een (sjanker) hebben?
  Zoals ik al vertelde ik kreeg eerst anale klachten daarna volgde er uitslag.
  Ben wel een keer of 2 oraal bevredigd maar nadat ik rode vlek op mijn eikel zag niet meer.
  Ben bang dat ik het heb doorgegeven maar de daad zelf is altijd met condoom gebeurd en partner heeft ‘nog’ geen klachten.

  Reactie
  #4

  Als er een zweer is, dan ben je besmettelijk. Als iemand in aanraking komt met de zweer

  Reactie
Reageer op: Veilige sex en syfilis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief