Verdikking in mond

  • #1

    Goedemiddag/avond John,

    Ik heb een kleine verdikking in mijn mond. Is vandaag al wat minder erg dan gisteren. Ik vroeg me af of je iets kan zien.

    Heb het in deze categorie geplaatst omdat ik begin september onveilige orale seks heb gehad met een jongen en omdat ik niet weet hoe een zweer voelt of eruit ziet. Wie weet is het gewoon een verstandskies die doorkomt, dat zal ook niet raar zijn met 19 jaar maargoed kun jij met je getraind oog iets zien?

    Trouwens, het donkere stukje huid bedoel ik niet. Dat is waarschijnlijk een litteken vanwege de verwonding die ik een tijd geleden heb gemaakt met een tandenthuisreinigings systeem. De kleine zwelling zit net achter de laatste kies. Al mijn verstandskiezen moeten nog uitkomen. Heb er ook geen last van. Het plekje is bij toeval ontdekt en stoort totaal niet en lijkt minder gezwollen dan gisteren.

    In ieder geval bedankt!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het lijkt op een kleine bloeduitstorting .Het kan door een verstandskies komen

    Reageer
    #3

    Ik heb me inderdaad perongeluk geprikt met een scherpe tandenstoker en kon een bloedsmaak proeven. Het lijkt eigenlijk best op die verdikking die je eerder ook zag maar dan aan de andere kant van mijn mond misschien weet je dat nog. Toen ik me zo druk maakte over dat opgezette tandvlees. Zal wel vanzelf weggaan dan net zoals toen. Wellicht toch nog iets te hard gepoetst (ben overgestapt van soft naar medium tandenborstel.

    Is dat erg zo'n bloeduitstorting of maakt je lichaam dat zelf weer goed?

    Reageer
    #4

    Joh, dat komt vanzelf weer goed.

    Reageer
Reageer op: Verdikking in mond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief