Syfilis

  • #1

    Hallo,

    Eind december heb ik mij voor de zekerheid laten testen op SOA’s, bloed en urine. Nu blijkt dat mijn bloed niet is getest op syfillis, de rest van de SOA’s is wel getest en bleek negatief. Morgen ga ik opnieuw een bloedtest doen gericht op alleen syfillis omdat ik zekerheid moet hebben. Het beschermde contact is echter bijna 2 jaar geleden, en ik kan me niet herinneren dat ik een zweertje heb gehad of ziek ben geweest (rode vlekken over het lichaam oid). Hoe groot acht u de kans dat ik toch syfillis heb?

     

    Groet

    Reageer
    #2

    Ik denk dat die kans toch wel heel erg klein is

    Reageer
    #3

    Dankuwel, een zweer op de penis, is deze zodanig aanwezig dat deze eigenlijk niet over het hoofd kan worden gezien?

    Daarnaast vroeg ik mij af hoelang de uitslag op een bloedtest specifiek gericht op Syfillis zal duren? Zoals ik al zei ben ik getest op alle andere soa’s en vond mijn huisarts het niet nodig om ook op syfillis te testen.

    Reageer
    #4

    De vorige bloedtest, achteraf alleen gericht op HIV, werd net zoals nu op een donderdag geprikt en de maandag erop was de uitslag er.

    Reageer
    #5

    Een zweer op je penis zou je echt niet over het hoofd hebben gezien.

     

    de uitslag van een bloedtest is er binnen enkele dagen

    Reageer
    #6

    Dankuwel, wellicht herinnert u mijn vorige forumpost over dit hele gedoe vanuit december nog wel. Wat een stress zeg.. En ik maar denken dat ik van alles af was, totdat ik (vanuit een mentaal punt) de uitslagen zwart op wit wilde hebben, blijkt syfillis niet getest te zijn... Voor de zekerheid morgen maar bloed laten prikken en de huisarts ter plekke toch even verteld dat op het moment dat iemand vraagt om een volledige soa test, een bloedtest op syfillis er echt bij hoort. Hopelijk kan ik u maandag het goede nieuws vertellen.

    Reageer
    #7

    Daar ga ik wel van uit hoor.

    Reageer
    #8

    Ik stiekem ook een beetje, maar ik durf er niet volledig van uit te gaan haha. Ik hoop dat ik maandag (of iets later) een lekker biertje kan open trekken om dit hoofdstuk definitief af te sluiten.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik laat het u in ieder geval weten, en ik hoop dat ik hiermee ook andere mensen kan helpen.

    Wellicht kunt u dan voor al uw goede werk ook een biertje pakken en dit op afstand samen met mij ‘vieren’ ?

    Reageer
    #10

    😉

    Reageer
    #11

    De uitslag is binnen: Negatief!!!

     

    Dankuwel voor uw hulp

    Reageer
    #12

    dat is dan dus een goed bericht in ieder geval

    Reageer
    #13

    Zeker weten goed nieuws. Proost

    Reageer
    #14

    ?

    Reageer
Reageer op: Syfilis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief