Jeuk en branderig gevoel en kleine bultjes vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    ik heb in de zomer seks gehad en daardoor iets opgelopen. Eigenlijk wel een condoom gebruikt, maar voor het vrijen toch de penis aangeraakt en dat was blijkbaar niet veilig genoeg.. Nu heb ik sinds die tijd kleine bultjes links en rechts van de vagina-ingang, op een rijtje verticaal. Soms zijn ze klein en soms wat groter. Niet echt bultjes maar soort van uitstulpinkjes. En verder zijn ook de binnenste schaamlippen opgezwollen en wit uitgeslagen. Ik heb geen andere afscheiding dan normaal. Ik ben 1 week na het seksueel contact getest en toen kwam er niks uit. Ik kreeg wel een behandeling voor candida, maar ze hebben toen niet eens gekeken of ik dat wel had. Later heeft er een dermatoloog gekeken en die zei dat het niks bijzonders is. Maar het zag er echt niet zo uit voorheen! En ik heb er last van, jeuk en branderig gevoel, en daardoor minder zin in seks. Vind ik dus heel erg! Het lijkt net alsof het een week voor ik ongesteld wordt steeds minder wordt, dan heb ik er in elk geval minder last van, en zodra ik ongesteld ben geweest komt het weer terug. Het ziet er wel de hele tijd hetzelfde uit, maar rond menstruatie heb ik gewoon niet echt jeuk of branderigheid. Herkent iemand deze klachten?

    Reageer
    #2

    Hallo,

    je symptomen lijk toch op een Candida infectie. (dat is trouwens geen soa)Maar het is wel gek dat je dan geen andere afscheiding hebt.
    Ik zou gewoon je dokter bellen en zeggen dat je het niet vertrouwd en dan moet hij er gewoon even naar kijken.
    groeten M

    Reageer
    #3

    Dankje M, ik hoop het en ik hoop vooral dat het ook weer over gaat. Die behandeling tegen candida heeft in elk geval niet geholpen, het is nog precies hetzelfde. Ik heb een afsrpaak staan voor nieuw onderzoek, even kijken hoe dat afloopt..

    Reageer
    #6

    hoi 

    ik heb sinds kort jeuk aan me vagina en een branderig gevoel ook heb ik met een spiegeltje gekeken en zag jk Dat ik bultjes heb in mij vagina het weet uw misschien wat het is en wat ik kan doen?

    Reageer
    #7

    Daar kan ik je zo helaas ook geen antwoord opgeven. Het kan een infectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Jeuk en branderig gevoel en kleine bultjes vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief