Heb ik hiv of syfilis

 • #1

  Ik loop nu al maanden lang in de stress.
  Dit jaar rond maart/april ben ik na werk opeens enorm ziek geworden. Hoge koorts en nacht zweten. verder geen andere symptomen. Dit heeft 2 dagen geduurd. Een aantal weken/dagen? Erna kreeg ik opeens over mijn romp vlekkerige, NIET verheven en niet jeukende uitslag. Weer een maand erna kreeg ik opeens keelpijn en allemaal bultjes in mijn keel die ik tot de dag van vandaag nog steeds heb. Ik ben naar de dokter geweest die eerst pfeiffer vermoedde, maar bloedtest was negatief en er was ook nooit sprake van pfeiffer geweest in het verleden. Ik merk dat de dokter maar wat gokt wat hij stelt steeds n anerendiagnose en weet zelf niet goed wat het is. Mijn vriend is tevens mijn eerste/enigste sekspartner geweest. Hij zelf heeft voor mij nog een aantal andere sekspartners gehad waaronder seks met een meisje op vakantie (onveilig) hij heeft zich op hiv laten testen toen ik de uitslag begon te krijgen in maart. De symptomen van mij zijn dus allebij na 2 dagen weggegaan maar de keelpijn heb ik nu nog steeds. Nu heeft mijn vriend toevallig vorige week ook opeens last van ongeveer dezelfde uitslag die ik had die aantal maanden geleden. Kan dit hiv of syfilis zijn? Of maak ik me gek door de fotos op inernet

  Reactie
  #2
  1. Dit is zijn uitslag. Fotos zijn wel beetje onduidelijk
  Reactie
  #3

  mijn uitslag leek meer hierop. Deze foto isbwel van internet niet van mezelf

  Attachments:
  Reactie
  #4

  voordatbik het vergeet... die hiv test wat hij gedaan heeft toen ik de uitslag kreeg in maart was negatief. En zijn onveilig sekscontact op vakantie was in augustus.

  De seks tussen mijn en mijn vriend was ook onveilig elke x

  Reactie
  #5

  Beste Dali,

  Als je vriend géén soa heeft kan hij dit ook niet aan jou geven. Ervan uitgaande dat jij alleen met je vriend seks hebt gehad, kan het dus geen hiv zijn. Heeft je vriend op nog meer soa’s laten testen?

  Hiv kan het dus in ieder geval niet zijn, aangezien je vriend het niet heeft en jij het dus niet van hem hebt kunnen krijgen.

  Sifilis begint met een zweer op de, in dit geval, penis van je vriend. Dit is iets wat op de penis zeker opvalt. Ervan uitgaande dat je vriend geen anale seks heeft ontvangen (want dan is de zweer niet te zien). Daarmee schat ik de kans op sifilis ook erg klein in.

  Wat het wel is kunnen wij zo niet vertellen. Ik zou je aanraden om samen terug te gaan naar de huisarts en het te bespreken.

  Reactie
  #6

  Ik denk dat je je vooral zelf gek maakt. Laat gewoon een soa test en een HIV test doen, dat weet je het zeker

  Reactie
Reageer op: Heb ik hiv of syfilis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief