Gepijpt zonder condoom

 • #1

  Nadat ik gepijpt bent door een vrouw krijgt ik na tien dagen klachten nl pijn aan biede schouders 4 tot 5 dagen kon mij handen niet omhoog brengen heb naproxen voor gedronken. Kreeg ook lichte keelpijn 2 dagen lang. Zachte ontlasting, veel puffen. Acid reflux. Later maand daarna nachtzweten zonder koorts ook een zwelling onder mijn oor. Zijn dit hiv symptomen.

  Reageer
  #2

  Nee dat zijn geen HIV symptomen. Van normaal pijpen krijg je geen HIV

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie. Nu blijk dat die mevrouw daadwerkelijk hiv positief is. Maar weet niet als ze remmers gebruikt. Moet ik mij toch zorgen maken.
  Ik heb veel meer klachten gehad, ben vergeten wat die nog waren . Ja wat gewicht verlies weet niet als dat door stress kwam . Ook draaiduizeligheid die van zelf overgegaan.

  Reageer
  #4

  Hoe weet je nu ineens dat "die mevrouw daadwerkelijk hiv positief" is?

  Belde ze je nog even om dat te vertellen?

  Reageer
  #5

  Door een opmerking die ze gemaakt heeft. Dat ze een ziekte heeft dat ze niemand gaat vertellen. Toen zei. Ik dat er 2 ziekte zijn die niemand wil dat andere over hun weet dat ze het hebben. Ik ik zei kanker of hiv toen begon ze stotterend te praten.

  Reageer
  #6

  Vaag verhaal. Bovendien doet dat niets af aan wat John geschreven heeft op 15 mei 2024 om 19:00.

  Reageer
  #7

  En op basis daarvan ga je er dus maar vanuit dat ze HIV positief is. Echt waar zeg,,,

  Reageer
Reageer op: Gepijpt zonder condoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief