Gepijpt zonder condoom

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik had een vraag:

  Ik ben gepijpt zonder condoom, kan het zijn dat ik nu HIV heb, want ik heb best last van buikpijn, vermoeidheid, (ik zat te denken aan candida) en huiduitslag (dit heb ik altijd al gehad)

  Reactie
  #2

  Dat is niet erg waarschijnlijk. Wanneer is dat gebeurd?

  Reactie
  #3

  Hoi Tandor,

  het was 3 weken geleden gebeurt. Ook had ik de dag erna last van nachtzweten, ik wist dat dit iets met HIV te maken had dus ik begon te stressen en te hyperventileren.

  Ik wil graag deze week een afspraak maken voor een SOA-Test om in ieder geval Chlamydia en Gonerroe uit te sluiten.

   

  Reactie
  #4

  Dat zijn toch allemaal geen HIV klachten. Die kun je dus na 1 dag echt niet hebben.

  Wat heb je voor een risico gelopen?  Orale seks met een man of vrouw?

  Reactie
  #5

  Hoi Tandor,

  Een vrouw had mij gepijpt.

  Reactie
  #6

  Dan is het risico op HIV sowieso nagenoeg nihil tenzij er sprake was van bloedende wonden bij haar in de mond en bij jou aan de penis. Dat kan ik me niet voorstellen...

  Reactie
  #7

  Hoi Tandor,

  Dankje voor het bericht, ik krijg wel vaak last van de symptomen, ik weet dat dit stressgerelateerd is. Het is toch wel slim om misschien een SOA-test te laten doen.

  Reactie
  #8

  Een soa test zou je kunnen laten doen. Maar ook daarvoor is de kans erg klein

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Test kun je doen voor je gemoed toestand, maar voor je risico niet nodig. Dag na risico symptoom krijgen is niet van soa (kan niet). Ook is nachtzweten is een symptoom als het van koorts is( hoge koorts heb je dan wel de hele dag en minstens een week), buikpijn is geen soa symptoom.

   

  Al met al. Heb je eigenlijk geen risico gelopen als er geen zichtbaar (en veel) bloed aanwezig geweest is.

  Reactie
  #10

  Thanks Kep,

  Ik heb last van vermoeidheid, buikpijn, pijn in balzak (soms). De laatste zou kunnen wijzen op een SOA, maar de andere 2 symptomen (waar ik het meest last van heb) zoek ik nog een verklaring voor. Ik zat te denken aan candida. De vermoeidheid is erg vervelend, want ik ga nu al een paar weken door dit al om 21:15 slapen, omdat ik zo moe ben. Ik vind dit erg vervelend en wil er graag vanaf. Dus of candida of hep B. Of iets anders?

   

  Reactie
  #11

  Ook dat is onwaarschijnlijk. Ook HEP B krijg je zo niet. Dat anders zijn geweest als jij iemand gepijpt had en in contact zou zijn gekomen met sperma of voorvocht.

  Als je hierdoor een candida infectie zou oplopen is dat alleen maar lokaal. Een schimmelinfectie aan je penis. Een candida overgroei krijg je dan sowieso niet.

  Een candida overgroei is een proces dat maanden zo niet jaren duurt voordat het ueberhaupt klachten geeft. En dan zijn het ook lichaamseigen gisten/schimmels die dat veroorzaken.

  Reactie
  #12

  Hoi Tandor,

  Dankjewel voor je reactie. Zou ik dan gewoon met deze klachten (vermoeidheid en buikpijn) naar de huisarts gaan? Ik ga binnenkort op vakantie naar een ver land en wil dit toch even nagekeken hebben.

   

  Reactie
  #13

  Dat kun je zeker doen.

  Reactie
  #14

  Bedankt voor alle hulp Tandor, ben je eeuwig dankbaar!

  Reactie
  #15

  Ehmm Tandor, ik heb een probleem! Ik zie nu dat ik een zweertje op m'n eikel heb! Waarschijnlijk Syfillis, ben wel opgelucht dat het geen HIV is.

  Reactie
Reageer op: Gepijpt zonder condoom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief