Beffen en hiv

  • #1

    Ik zit met een vraag en dilemma ik heb het afgelopen half jaar wel enkele keren sex gehad met een prostituee enkele keren heb ik wel gebeft en zij gepijpt zonder condoom ik weet stom kan je wel een paar soa van krijgen maar mijn angst is kan ik nu besmet zijn met hiv

    Reageer
    #2

    De kans op HIV is redelijk klein. Maar zekerheid kun je alleen maar krijgen door een test te doen

    Reageer
    #3

    Volgens sense is beide veilig tenzij er bloed bij is gwweest.

    Reageer
    #4

    Ik neem aan dat als Sense dat zegt dat die informatie klopt toch. Vele Sites van de GGD verwijzen namelijk ook naar Sense als je vragen hebt. Plus dat je dan zelfs op de site van Sense kan kiezen met wie je contact wil, iemand van Sense of van Soa Aids Nederland

    Reageer
    #5

    Ik heb een bijzondere vraag.

    Ik ben onlangs bij een dame van plezier langs geweest. Hier heb ik veilige seks gehad met condoom. Tijdens het voorspel heb ik haar 20 a 30 seconden van korte duur oraal bevredigd.

    Lang verhaal kort. Door een aantal observaties tijdens deze ontmoeting begon ik een beetje te twijfelen over of het stiekem geen post operatieve transvrouw is met (neo)vagina. Ze ziet er prachtig uit, en ik zou haar (neo)vagina niet van echt kunnen onderscheiden, maar ik begon toch echt te twijfelen over een aantal dingen.

    Ik pieker nu om het volgende; is er een risico op HIV besmetting via deze korte orale bevrediging in het geval van een neovagina. Het is een bijzondere vraag. Ik ben op de hoogte van n=n; Mensen met hiv, die succesvol op behandeling zijn, kunnen het virus niet overdragen bij seks. Zelfs niet zonder condoom. Dus in deze situatie zou ik er van uit gaan dat; A) deze persoon HIV heeft en; B) deze persoon niet succesvol in behandeling zou zijn.. Desalniettemin.

    Ook zegt het aidsfonds het volgende;
    ''Als er géén sperma of (menstruatie) bloed in de mond komt (alleen voorvocht / vaginaal vocht) is er geen kans op hiv-overdracht. Het speeksel in de mond vermindert de werking van hiv, dat in voorvocht en vaginaal vocht veel minder voorkomt dan in sperma en bloed." (https://aidsfonds.nl/over-hiv-aids/wat-zijn-hiv-en-aids/hoe-loop-je-hiv-op/).

    Echter pieker ik nu over het volgende. Een neovagina heeft afhankelijk van de methode van medische ingreep vaak nog de Cowperse klieren. Dit zijn oorspronkelijk de klieren die bij seksuele opwinding enige tijd voor de ejaculatie het voorvocht afscheiden, voordat het sperma via de urinebuis het lichaam verlaat. De "dame" heeft geen spermaproductie gezien zij dan een geslachtsaanpassende operatie zou zijn ondergaan, echter zou er dus wel een kans aanwezig zijn dat voorvocht uit deze klieren naar buiten kwam tijdens de orale bevrediging van 20 a 30 seconden. Het lijkt mij sterk omdat deze "dame" niet zo snel opgewonden was en ik dit (vochtuitscheiding) zelf ook niet heb waargenomen tijdens de act.

    Het lijkt vergezocht maar ik ben zeer benieuwd naar een medisch perspectief. Als het een transvrouw zou zijn geweest dan is deze dame zo goed omgebouwd dat 10/10 mannen het niet zou zien, derhalve dat ze ook adverteert op sites als vrouw.

    Reageer
    #6

    Vraag me af wat dat nou met een neo vagina te malen heeft...Er zijn altijd soa risico's bij prostitués
    Maar over HIV heb je al bij het AIDS fonds kunnen lezen en met cowperse klieren heeft dan ook niets te maken. Bij orale seks is het risico dus uiterst klein. Je kunt 6 weken na het contact een test laten doen

    Reageer
Reageer op: Beffen en hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief